Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voetbalpraat pleit voor Oranje-debuut: 'Kijk hoe het uitpakte met De Ligt'

Laatste update:

"Je haalt hem bij de selectie, dan is hij goed genoeg. Dus waarom niet?", verwees voetbalcommentator Leo Driessen dinsdagavond in Voetbalpraat van FOX Sports naar een mogelijke vuurdoop van Botman. "Of hij goed genoeg is voor het Nederlands elftal? Dat weet nog niemand", gaf analist Kees Kwakman antwoord op zijn eigen vraag. "Als Daley Blind niet speelt vind ik dat je Botman moet opstellen. Je hebt hem als linker centrale verdediger erbij gehaald."

Vermoedelijke opstelling Oranje: drie nieuwe namen met frisse benen

De namen die waarschijnlijk op het wedstrijdformulier staan van het Nederlands elftal.Lees artikel

"In de wedstrijd tegen Spanje ging Joël Veltman op die positie spelen (na het uitvallen van Aké, red.)", blikte Kwakman terug op de vriendschappelijke interland van een week geleden. "Laat het dan ook maar zien, je hebt ook niet zoveel meer te verliezen. Natuurlijk moet je winnen van Polen, maar laat het maar zien, Botman. Stel hem maar op, dan weten we het", aldus de voormalig middenvelder van onder meer FC Groningen en Roda JC Kerkrade.

"Matthijs de Ligt lukte niet bij Bulgarije-uit", doelde Kwakman op het dramatische debuut van de Juventus-verdediger in Oranje in maart 2017. Hij werd destijds na een helft al gewisseld door toenmalig bondscoach Danny Blind. "Maar kijk hoe dat is uitgepakt daarna. Het zegt ook niet alles als het niet lukt. Gooi Botman maar voor de leeuwen, vind ik", zo besluit Kwakman. De Boer heeft de definitieve opstelling van Oranje nog niet wereldkundig gemaakt.

-
Sven Botman zou moeten debuteren tegen Polen

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
26
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
27
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties