Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voetbalpraat speculeert over opvolger voor Overmars: 'Een hele andere vijver'

Laatste update:

"Ja, het is zeker lastig", zegt El Khayati in het praatprogramma. Hij krijgt de vraag of hij een kandidaat weet. "Ik riep daarnet Jordy Zuidam. Je komt in een hele andere vijver terecht. Je moet in plaats van transfers van twee, drie miljoen euro ineens transfers van twintig, dertig euro miljoen doen. Eén verkeerde en iedereen kijkt je aan. Alle ogen zijn op je gericht. Het is echt niet makkelijk." Zuidam is sinds 2017 de technisch eindverantwoordelijke bij FC Utrecht, waar hij in de vier jaar daarvoor actief was als hoofd scouting.

Ook Wesley Sneijder wordt genoemd als mogelijke directeur voetbalzaken voor Ajax en hij gaf dinsdagavond zelf te kennen dat hij openstaat voor deze functie. "Als Ajax dat ziet zitten: waarom niet? Wie ben ik om te zeggen dat het wel of niet kan?", zo reageert Marciano Vink op de uitspraak van Sneijder. "Hij plaatste zelf ook de kanttekening dat er iemand bij moet", zo haakt Kees Kwakman in. "Gerry Hamstra loopt daar ook nog rond, dat was de rechterhand van Overmars in de laatste periode. Sneijder weet ook wel dat dit niet zomaar gaat en dat er nog wat bij komt kijken."

Naam van Zuidam valt bij Ajax: dertien mogelijke opvolgers van Overmars

Voetbalzone stelde een lijst met dertien mogelijke opvolgers voor Marc Overmars bij Ajax samen.Lees artikel

"Er zijn natuurlijk best veel contracten en afspraken met spelers of makelaars, die zullen niet allemaal op papier staan", benadrukt Vink. "Ook een bepaald gevoel bij een zaakwaarnemer of speler moet weer vanaf nul opgebouwd worden. Er zitten spelers in de selectie die aan het eind van het seizoen graag iets willen weten. Verlengen of zoals Tagliafico misschien een mooie geste Er zijn zoveel issues." Kwakman besluit: "Misschien dat Hamstra daar wat van afweet."

Zie jij Jordy Zuidam als geschikte kandidaat voor Ajax?

Meer nieuws

Clubs in de rij voor smaakmaker Eredivisie: 'Wachten tot het vuurwerk losbarst'
5
Lens werkte samen met Ajax-target Farioli en vergelijkt hem met Nederlander
11
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
26
Furieuze Postecoglou spreekt tegen media én Tottenham-fan grote ergernis uit
19
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Uitgevallen Ederson deelt grappige berichten die fans van Arsenal hem stuurden
7

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties