Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voetbalpraat spot opvolger Ramalho in Eredivisie: 'Werd bij Ajax ook genoemd'

Laatste update:

"De eerste pass naar Jerdy Schouten werd er telkens goed uitgehaald door Feyenoord", begint Marciano Vink zijn analyse over de bekerwedstrijd in De Kuip. "Toen zag je achterin bij PSV - wat je niet vaak ziet - dat ze de bal heen en weer speelden om te kijken of ze Schouten of Tillman konden vinden."

"Daarna liet Feyenoord Ramalho wat meer vrij en ging Stengs wat meer op Schouten spelen", haakt Kwakman in. "Wat Ramalho allemaal deed... Die gaf op een gegeven moment gewoon vrije ballen met links in de diepte. Dat deed hij tot drie keer toe!"

"Alsof hij even wilde laten zien dat hij ook met links goede passes kan geven", aldus Kwakman. "Heel gek, het waren gewoon vrije ballen. Je zag Bosz ook in beeld, die dacht: wat doe je?"

Kwakman bekeek de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en PSV met enkele collega's. Presentator Bouwman hoorde toen een opvallende naam als opvolger van Ramalho vallen. "Iemand riep opeens: 'Moet PSV vanwege zijn voetballende kwaliteiten niet Philippe Sandler van NEC halen?'"

Kwakman vindt het geen hele gekke gedachte. "Die naam hoorde ik bij Ajax ook al langsgekomen afgelopen weekend. Dat is ook gewoon een goede speler."

Voor Vink is een transfer van Sandler naar PSV echter niet logisch. "Ze hebben Armel Bella-Kotchap. En buiten dat: moet een speler als Sandler als stand-in naar PSV, waar hij weer minder minuten gaat maken? Voor hem is het juist zó belangrijk dat hij nu fit blijft en blijft spelen in een goed voetballend team. Dat is nu bij NEC het geval."

Meer nieuws

Turkse pers niet op de hoogte: 'Nu moet Frenkie zijn verantwoordelijkheid nemen'
9
Ambitieuze club uit de MLS lijkt zich te mengen in strijd om Santiago Gimenez
37
Zaakwaarnemer bevestigt: Feyenoord in de markt voor Jeyland Mitchell
6
Domper voor Sparta: club loopt miljoenen mis na afgeketste transfer
10
PSV staat trio niet af voor Olympische Spelen; Ajax moet wel een speler missen
20
Held van Turkije wacht mogelijk schorsing voor kwartfinale tegen Nederland
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties