Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Meer kopzorgen voor Frankrijk? Aanvaller mist training wegens liesklachten

Laatste update:

L'Équipe wist dinsdagmiddag te melden dat Frankrijk vrijdag geen risico gaat lopen met Mbappé. De steraanvaller heeft de komende dagen intensieve medische behandeling nodig, nadat hij maandagavond tegen Oostenrijk (1-0 winst) een gebroken neus opliep.

Deschamps heeft tegen Oranje mogelijk voorin nog minder smaken om uit te kiezen. Giroud sloeg dinsdag - net als Mbappé - de training van Frankrijk over. Volgens RMC Sport kampt Giroud met een lichte liesblessure en wordt de 37-jarige spits woensdag weer op het veld verwacht.

Of de ervaren aanvaller tegen Nederland volledig inzetbaar is, moet nog blijken. Giroud viel tegen Oostenrijk in de slotfase in voor de geblesseerde Mbappé maar kwam gehavend uit de strijd.

Indien Mbappé en Giroud beiden ontbreken in het duel met Oranje zit Deschamps niet direct dun in zijn centrumaanvallers. De keuzeheer heeft ook nog de beschikking over Randal Kolo Muani en Marcus Thuram, terwijl Antoine Griezmann eveneens in de punt van de aanval uit de voeten kan.

Nederland en Frankrijk staan vrijdag om 21.00 uur tegenover elkaar. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman won de eerste groepswedstrijd met 1-2 van Polen, waardoor zowel Oranje als Frankrijk met een volgende zege een grote stap richting de achtste finales kan zetten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van Hooijdonk baalt: 'Van Basten richt pijlen al vijf jaar op hem, makkelijk'
1
Zeer ongunstige ontwikkeling voor Nederland in duel Tsjechië - Turkije
38
Rafael van der Vaart moet hotel noodgedwongen en in badjas verlaten
3
Surrealistische beelden: oorlog tussen De Bruyne en Belgische fans
47
Oranje-supporters: 'Hij hoort thuis in de zandbak en is klaar in Oranje'
53
Live meepraten op het EK: Georgië - Portugal
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties