Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jorrel Hato vraagt Ajax oude bekende te halen; club geeft vooralsnog geen gehoor

Laatste update:

Om optimaal voorbereid te beginnen aan het komende seizoen, trainde Hato de afgelopen weken samen FC Utrecht-speler Ryan Flamingo. Dat deed het tweetal onder leiding van Bogarde, zo weet de Amsterdamse ochtendkrant.

"Bij diens contractverlenging tot de zomer van 2028 heeft Hato aangegeven Bogarde graag bij de club te zien terugkeren als specialistentrainer voor de verdedigers. Daar is (vooralsnog) geen gehoor aan gegeven", zo schrijft Jeroen Kapteijns.

Bogarde vertrok aan het einde van het seizoen 2021/22 bij Ajax, ondanks dat zijn contract nog een jaar doorliep. Naar eigen zeggen heeft hij nooit van de club te horen gekregen wat de reden voor zijn vertrek was.

"Ik heb alleen een mededeling gekregen, dat er geen plek meer voor me was", zo vertelde Bogarde april 2023 bij het Ziggo Sport-programma Rondo. "En het was ook niet zo dat ze wilden kijken naar een andere positie voor mij, nee: ik moest helemaal weg. Uit het niets ben ik bij het grofvuil gezet. Dat steekt me wel heel erg."

Hato wil de coach dus alsnog zien terugkeren bij Ajax, maar zover lijkt het niet te komen. Bogarde's laatste klus was in Turkije.

Tussen juli en september 2023 was de geboren Rotterdammer negen wedstrijden lang de assistent van Patrick Kluivert bij Adana Demirspor. Bogarde liet daar zijn contract na 66 dagen ontbinden, want de samenwerking 'was het niet wat hij gehoopt had'.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Tedesco vernietigend: 'Nog nooit gezien, kon maar anderhalve minuut speechen'
10
Programma, uitslagen en standen van het EK: alle achtstefinalisten bekend
8
Turkije verslaat tiental Tsjechië en krijgt op papier gunstige achtste finale
108
Nederland speelt tegen Roemenië en heeft ook daarna in potentie gunstig schema
124
Oranje treft Roemenië na daverende stunt van Georgië tegen Portugal
147
Van Hooijdonk baalt: 'Van Basten richt pijlen al vijf jaar op hem, makkelijk'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties