Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voetbalzone lanceert WK manager: win grote prijzen met jouw elftal!

Laatste update:

Hoe werkt het?
Als speler krijg je een budget van 75 miljoen euro om het ideale WK-elftal samen te stellen. Je mag in de groepsfase maximaal drie spelers per land selecteren (dit aantal loopt op naarmate het toernooi vordert). Uiteraard zijn de spelers van wie veel verwacht wordt het duurst. Gebruik je voetbalkennis, want spelers krijgen punten op basis van hun prestaties op het veld. Vergeet geen aanvoerder te selecteren: zijn punten tellen dubbel!

De volledige puntentelling ziet er als volgt uit:

Alle spelers:
Basisplek: 2 punten
Invalbeurt: 1 punt
Assist: 3 punten
Rode kaart: -5 punten
Gemiste strafschop: -3 punten

Aanvallers:
Doelpunt: 5 punten

Middenvelders:
Doelpunt: 6 punten

Verdedigers:
Doelpunt: 7 punten
Clean sheet: 5 punten
Tegendoelpunt: -1 punt

Keepers:
Doelpunt: 7 punten
Clean sheet: 5 punten
Gestopte strafschop: 5 punten
Iedere twee reddingen: 1 punt
Tegendoelpunt: -1 punt

Welke prijzen zijn er te winnen?

Deelname is gratis, maar dat betekent niet dat je alleen meedoet voor de lol. Er zijn prachtige prijzen te winnen voor de spelers die de beste elftallen samenstellen. Allereerst zijn er zeven weekklassementen (14 t/m 19 juni, 20 t/m 24 juni, 25 t/m 28 juni, 29 juni t/m 3 juli, 4 t/m 7 juli, 8 t/m 11 juli en 12 t/m 15 juli). De weekwinnaar wint iedere week een Console Package (PS4 of Xbox One) ter waarde van 290 euro. Daarnaast is er het algemeen klassement, dat het hele toernooi doorloopt. Laat jij iedereen je hielen zien? Dan word jij de trotse eigenaar van een Entertainment Package (tv, soundbar, gameconsole én drie games!) ter waarde van 1150 euro.

Wat kan ik nog meer in de app?

De app zit vol mogelijkheden voor de actieve speler om bezig te blijven. Je kunt bijvoorbeeld een minicompetitie starten, waarin je het opneemt tegen je vrienden. Via een head-to-head-challenge kun je tijdens een speelronde de strijd aanbinden met iemand anders om extra geld te verdienen voor transfers. Die transfers zijn tot de start van het WK onbeperkt, maar daarna kun je er maar drie per speelronde doen. Na de groepsfase is er weer de mogelijkheid om een heel nieuw team samen te stellen. Ook is er natuurlijk de nieuwsfeed van Voetbalzone om op de hoogte te blijven van het laatste voetbalnieuws. Handig om te weten als je een speler moet dumpen omdat hij plots geblesseerd raakt! In de komende weken zullen we sommige functies extra belichten.

Ik heb de app al, hoe kan ik meedoen?

Heb je de app al geïnstalleerd op je telefoon? Open de app dan en kies rechtsboven voor de knop 'Team'. Druk vervolgens op 'creëer nieuw team', kies voor 'World Cup 2018' en de rest wijst zich vanzelf.

Download Voetbalzone Manager gratis in de app store, of vanaf je mobiel via deze link.

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'Daardoor kan PSV moeilijk nee zeggen'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
5
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
14
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties