Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Volendam komt 'hakassist' Ünüvar te boven en zet grote stap naar promotie

Laatste update:

Volendam kwam enkele momenten na de aftrap bijna op voorsprong. Darryl van Mieghem leek een voorzet te geven, maar de bal belandde pardoes op de buitenkant van de paal. Aan de andere kant was Jong Ajax wel direct trefzeker. Ünüvar nam de bal na goed drukzetten over en leek de bal te willen voorzetten. De achttienjarige linksbuiten gleed uit maar kreeg de bal via zijn hak op curieuze wijze bij spits Christian Rasmussen. De Deen verschalkte Stankovic en bracht Jong Ajax op voorsprong. Volendam moest op jacht naar de gelijkmaker en vond deze bijna met een harde kopbal van Mühren op aangeven van Van Mieghem. Jong Ajax-doelman Calvin Raatsie had echter een uitstekende redding in huis.

Een moment later kreeg Volendam een opgelegde mogelijkheid om alsnog op gelijke hoogte te komen toen het een penalty kreeg van leidsman Sander van Eijk. Van Mieghem werd door Nordin Musampa ten val gebracht in het strafschopgebied, waarna Van Eijk niet anders kon dan naar de stip te wijzen. Mühren schoof de bal oog in oog met Raatsie in de linkerhoek en zette daarmee Volendam op gelijke hoogte. Even voor rust stuurde Van Mieghem Mühren weg met een steekbal, waarna de spits naar de grond werd gehaald door Jong Ajax-verdediger Enric Llansana. Hij kreeg een directe rode kaart en Jong Ajax moest met nog een hele tweede helft voor de boeg verder met tien man.

De tweede helft was pas vijf minuten oud toen Volendam al kon profiteren van de overtalsituatie. Van Mieghem zette de bal vanaf de linkerkant voor, waarna Gaetano Oristanio kon binnenlopen. De Inter-huurling maakte hiermee zijn zesde doelpunt van het seizoen. Waar Mühren na een dik uur nog stuitte op Raatsie, was hij in de 74ste minuut wel weer succesvol. Bilal Ould-Chikh speelde zowel Youri Baas als Musampa uit op de rechterflank en bood Mühren een niet te missen kans: 3-1. Tien minuten voor tijd leek Francesco Antonucci nog een duit in het zakje te doen voor Volendam, maar Raatsie bleek attent op de poging.

stand:5]

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
2
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
5
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
56

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties