Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Volendam komt slippertje van doelman niet te boven en morst dure punten

Laatste update:

Eindhoven begon scherper aan de wedstrijd en deelde tevens de eerste speldenprikjes uit. Na een snelle uitbraak werd Hugo Botermans op maat bediend door Jacky Donkor. De aanvaller leek de bal voor het inschieten te hebben, maar kwam net te laat. Ook Donkor wist het net niet te vinden met een schot uit een afgeslagen hoekschop. De eerste mogelijkheid van Volendam was wel direct raak. De defensie van Eindhoven lette niet op, waarna Zakaria El Azzouzi in alle vrijheid voor de openingstreffer aantekende op aangeven van Micky van de Ven: 0-1.

Het was tevens het moment dat de bezoekers beter in de wedstrijd kwamen en via Denso Kasius de score niet veel later bijna verdubbelden. De verdediger haalde uit na een afgeslagen hoekschop, maar zag de bal via de voet van Boy Deul en de vingertoppen van doelman Ruud Swinkels op de paal belanden. Op slag van rust dook de ploeg van Jonk andermaal gevaarlijk op voor het doel van Swinkels. Ibrahim El Kadiri dacht gevaarlijk te kunnen worden, maar werd zichtbaar gehinderd door Dico Jap Tjong. Scheidsrechter Edwin van de Graaf wilde echter niks van een strafschop weten en wuifde de protesten weg.

In het tweede bedrijf viel er beduidend minder te genieten voor beide doelen en was het Swinkels die zijn eigen verdediging in de problemen bracht. De doelman moest toezien hoe Francesco Antonucci bijna profiteerde van een slechte uittrap. De Belg schoot echter rakelings naast. Geheel tegen de verhouding in kwam Eindhoven vervolgens op gelijke hoogte. Donkor bracht de bal in twee instanties voor het doel en zag hoe doelman Joey Roggeveen het leer slecht verwerkte, door de bal voor de voeten van Tjong te leggen: 1-1. In de slotfase zette Volendam nog één keer aan toen Marco Tol de bal langs Swinkels in het doel leek te tikken, maar Valentino Vermeulen handelend optrad vlak voor de doellijn.

-

Meer nieuws

Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
27
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
5
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties