Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Volendam-spits scoort vier keer in tien minuten: 'Daarvoor kom ik in het veld'

Laatste update:

Het was een opmerkelijke prestatie, maar de Volendamse cultheld bleef na afloop nuchter. "Daarvoor kom ik in het veld: als laatste redmiddel. We moeten doelpunten maken. Misschien beslist het doelsaldo wel over deelname aan de nacompetitie", zei Veerman tegen het Noordhollands Dagblad. Hij scoorde voor deze maandag nog nooit eerder meer dan een keer in een wedstrijd voor Volendam.

Veerman heeft een aflopend contract bij FC Volendam en heeft voor volgend seizoen al een akkoord bereikt met de amateurs van FC Lienden. Toch is het nog niet uitgesloten dat hij bij Volendam zal blijven: "Hij heeft een optie in zijn contract om betaald voetbal te gaan spelen. Wij hebben afgesproken dat wij na de wedstrijd tegen VVV Venlo nog met elkaar om de tafel gaan zitten", reageerde FC Volendam-trainer Hans de Koning tegenover RTV Noord-Holland.

-

Meer nieuws

Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik zo aan gestoord jongen...'
0
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
128
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties