Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Volg het voorbeeld van Tottenham en houd jezelf warm in de winter

Laatste update:

Under Armour is het derde grootste sportmerk ter wereld en groeit nog steeds enorm. Wat begon met een trainingsshirt is uitgegroeid tot een complete collectie van functionele kleding, schoenen en accessoires. Voor elk klimaat en voor elke denkbare sport is er een geschikte Under Armour collectie die je koel, droog en licht houdt. Under Armour streeft er voortdurend naar om technisch hoogstaande sportproducten te leveren, voorzien van een eigen superieure materiaalconstructie, een exclusief vochttransportsysteem en de perfecte pasvorm. Allemaal bewezen innovaties.

Coldgear
De Coldgear kleding van Under Armour is er voor iedereen die warm, droog en licht wil sporten wanneer het koud is. De kleding wordt vervaardigd uit een speciaal weefsel met twee lagen, dat vocht van de huid opneemt en lichaamswarmte circuleert. Hierdoor wordt het onmogelijke gerealiseerd; met lichtgewicht kleding toch warm blijven tijdens het sporten. De Coldgear producten zijn voorzien van een uniek vochttransportsysteem.

Storm technologie
Een product dat voorzien is van de Storm technologie voelt als een normaal katoenen product, maar is alles behalve normaal. De stof op katoenbasis is voorzien van een unieke 'Durable Water Repellent' (DWR) afwerking. Dit zorgt ervoor dat water letterlijk van de kleding af glijdt, maar dat de stof wel blijft ademen. Het beschermt je tegen alles wat moeder natuur op je af stuurt. De stof is, behalve waterafstotend, licht, comfortabel, stretch en all-weather warm.

Under Armour is voortdurend bezig de wereldwijde aanwezigheid te vergroten en is sinds dit seizoen kledingsponsor van de Engelse Premier League club Tottenham Hotspur. Vanaf het seizoen 2012/13 zullen de spelers van de Engelse Premier League club volledig in Under Armour kleding gehuld zijn. In Nederland speelt Eredivisieclub Roda JC momenteel in onderkleding van Under Armour.

Bestel nu met 10% korting de complete Under Armour collectie bij VoetbalDirect!

Meer nieuws

V/d Vaart wil Oosting van transferdoelwit af brengen: 'Het is niet verstandig'
5
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
19
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
19
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
14
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties