Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Volgend jaar word ik 24, een mooie leeftijd voor het buitenland'

Laatste update:

Gouweleeuw hoopt dat hij in zijn tweede jaar in Noord-Holland meer stappen kan zetten in zijn ontwikkeling. Hij heeft verdedigend in elk geval al progressie geboekt, verzekert hij in een interview met het Noordhollands Dagblad. In Friesland kreeg hij regelmatig te horen dat hij teveel naar voren ging en daardoor niet voldoende energie overhield om verdedigend zijn mannetje te staan; dat gaat nu beter.

"Eerst telt mijn verdedigende werk en dan, pas als het kan, schuif ik in", aldus Gouweleeuw. Spijt van zijn overstap van sc Heerenveen naar AZ heeft hij nooit gehad. "Veel mensen zetten toen vraagtekens bij mijn stap, omdat AZ net tiende was geworden. Maar ik heb toen gekozen voor AZ, omdat ik mezelf hier wilde ontwikkelen. En volgens mij lukt dat aardig", zegt de 23-jarige verdediger overtuigd.

Als het seizoen 2014/15 erop zit, heeft Gouweleeuw twee jaar bij AZ achter zijn naam staan. Hij overweegt dan van de gelegenheid gebruik te maken om het hogerop te zoeken. "Volgend jaar word ik 24, dat is een mooie leeftijd om naar het buitenland te gaan. Waarheen? Duitsland en Spanje hebben mijn voorkeur", geeft de verdediger aan.

Schaar jij Jeffrey Gouweleeuw bij de vijf beste verdedigers van de Eredivisie?

Meer nieuws

Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
87
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
19
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties