Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Volgend vertrek bij Ajax aanstaande? 'Club voert gesprekken over transfer'

Laatste update:

De club uit La Plata wil Rulli voor één seizoen huren van Ajax. Het seizoen loopt in Argentinië van februari tot aan november. Het is dus de bedoeling dat Rulli het gehele volgende Argentijnse seizoen onder de lat komt te staan bij Estudiantes.

De club heeft zich gekwalificeerd voor de Copa Libertadores (Champions League van Zuid-Amerika) en heeft een bekwame keeper nodig. Mariano Andújar was afgelopen seizoen de vaste doelman, maar hij heeft zijn handschoenen vorige maand aan de wilgen gehangen.

Voetbal International meldde voor de jaarwisseling al dat Rulli deze winter graag wil vertrekken uit Amsterdam. Ook werd uit die berichtgeving duidelijk dat Ajax een transfer van de 31-jarige sluitpost niet gaat tegenhouden.

Rulli is in de pikorde van trainer John van 't Schip afgezakt naar de tweede plaats: Diant Ramaj mag zich eerste keeper van Ajax noemen. Rulli kwam dit seizoen pas één keer in actie voor de Amsterdammers: in de thuiswedstrijd tegen Heracles (4-1). In dit duel raakte hij geblesseerd aan zijn schouder.

Rulli maakte in 2013, op twintigjarige leeftijd, zijn debuut voor Estudiantes. Mocht een transfer doorgang vinden, dan keert hij dus terug bij de club waar het voor hem allemaal begon.

In 2014 maakte Rulli een transfer naar het Uruguayaanse Maldonado, dat hem later doorverkocht aan Manchester City. Via Real Sociedad, Montpellier en Villarreal belandde hij in de winterse transferperiode van vorig seizoen bij Ajax. De Amsterdammers betaalden acht miljoen euro voor zijn diensten.

Estudiantes toont zich sinds de kwalificatie voor de Copa Libertadores ambitieus. De club strikte woensdag Enzo Pérez. De Argentijnse middenvelder van 37 is tevens kind van de club. Hij beleefde zijn hoogtijdagen bij Valencia en kwam 26 keer uit voor het nationale elftal van Argentinië.

Meer nieuws

Heftig nieuws: Maleisisch international op intensive care na aanval met zuur
2
VZ Kort: Na Barkas en Toornstra behoudt FC Utrecht nóg een vaste waarde
77
Virgil van Dijk strijdt met 7 andere Premier League-sterren om felbegeerde titel
19
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
19
Serieuze aantijging van Bayern richting grensrechter: 'Dit is moedwillig'
95
The Athletic weet met welke club Marco Reus al heeft gesproken over transfer
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties