Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Xabi Alonso is in eerste reactie duidelijk over Bayern München en Liverpool

Laatste update:

"Ik heb een goed gesprek gehad met het bestuur van Bayer Leverkusen en daarna laten weten dat ik hier blijf", laat Alonso, die tot medio 2026 vastligt in de BayArena, weten op het persmoment in aanloop naar het thuisduel van Leverkusen met TSG Hoffenheim van zaterdag.

Meer: Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97 | Akpom noemt naam van ideale trainer voor Ajax: ‘Maar hij lijkt me niet haalbaar’

"Er is veel gesproken over mijn toekomst. Ik heb de interlandperiode dan ook gebruikt om hierover na te denken en een definitief besluit te nemen. Ik ben hier helemaal op mijn plaats", zo benadrukt Alonso, sinds oktober 2022 verbonden aan die Werkself.

"Ik voel dat mijn werk bij Leverkusen nog niet af is. Ik wil de club helpen en ervoor zorgen dat spelers zich hier verder ontwikkelen. Ik voel de steun van het bestuur en alles gaat fantastisch op dit moment."

"Ik ben een jonge trainer (Alonso is 42, red.) en denk dat dit de beste keuze is voor mijn toekomst als coach", herhaalt Alonso nog maar eens waarom hij in Leverkusen werkzaam blijft. "Ik heb daar heel goed over nagedacht en ken geen enkele twijfel."

Dankbaar


Alonso voelt zich als een vis in het water bij de koploper in de Bundesliga. "Ik ben het bestuur, de spelers en de fans enorm dankbaar. We bouwen samen verder aan dit project en de spelers weten inmiddels dat ik blijf. Uit respect voor de club wilde ik deze week duidelijkheid verschaffen. Nu is er gelukkig geen onduidelijkheid meer."

De Leverkusen-coach weet maar al te goed dat hij een serieuze kandidaat was voor zowel Bayern als Liverpool in de afgelopen weken. "Maar over die clubs ga ik niets zeggen. Het zijn topclubs waar ik natuurlijk een binding mee heb (Alonso diende beide clubs als speler, red.), maar op dit moment wil ik hier helemaal niet weg. Bij Leverkusen kan ik nog heel veel stappen zetten als trainer."

Belangrijke pion


Leverkusen ziet Alonso als sleutelfiguur van het huidige project. Hij mag zich komende zomer gaan bemoeien met de transfers van de club en het feit dat hij aanblijft moet ervoor zorgen dat toptalent Florian Wirtz wordt behouden.

Dat nieuws moet als een mokerslag zijn aangekomen bij Liverpool en Bayern. De twee grootmachten zagen Alonso als ideale opvolger van respectievelijk Jürgen Klopp en Thomas Tuchel.

Meer nieuws

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
1
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
27
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
4
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties