Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Volgende Bundesliga-club denkt aan aantrekken van Erik ten Hag'

Laatste update:

Ten Hag is volgens de regionale krant uit Frankfurt een serieuze optie voor het bestuur van Eintracht, al is er nog geen contact geweest met de keuzeheer van Ajax. Er staan in Frankfurt sowieso de nodige veranderingen te wachten. Naast het aanstaande vertrek van Hütter moet men ook op zoek naar een opvolger van Fredi Bobic. De technisch directeur heeft ervoor gekozen om na afloop van dit seizoen de uitdaging aan te gaan bij Hertha BSC.

Overmars en Ten Hag verklappen 'een soort commitment' met elkaar

De directeur en de trainer van Ajax lijken een soort afspraak met elkaar te hebben.Lees artikel

Voor de coach van Ajax is het de tweede keer dat hij wordt genoemd bij een club uit de Bundesliga. In de zoektocht naar een vervanger van Rose plaatste Gladbach Ten Hag op een lijstje met mogelijke kandidaten. Volgens BILD zouden er zelfs gesprekken zijn geweest tussen club en trainer, al was daar volgens Ten Hag geen sprake van. De leiding van Gladbach koos er uiteindelijk voor om Hütter los te weken bij Frankfurt.

Het is afwachten of Ten Hag deze keer wél gevoelig is voor de lokroep uit de Bundesliga. Rondom de finale van de TOTO KNVB Beker gaf directeur spelerszaken Marc Overmars een update over de coach van de koploper. Hij werd door Hans Kraay junior gevraagd of Arsenal, de club waarvoor hij als speler uitkwam, zich heeft gemeld voor hem. "Nee, die hebben zich niet gemeld", verzekerde de directeur. "Voor Erik ten Hag melden zich ook weleens clubs, dat geldt voor mij ook. Maar ik heb het uitstekend naar mijn zin, we staan weer in de finale. Dus dit is voor mij het minst belangrijke." Als hij wordt gevraagd of hij nog een jaar bij Ajax blijft, reageert Overmars door te zeggen dat 'dat zomaar zou kunnen'.

"En Erik ten Hag? We hebben gesproken. Als ik zou blijven, denk ik dat Erik ook blijft. Dat is misschien wel een soort commitment", aldus Overmars. Ten Hag bevestigde dat er inderdaad een soort akkoord ligt tussen hem en Overmars om samen bij Ajax te blijven. "Dat klopt. We zijn een twee-eenheid. We kunnen goed met elkaar opschieten en dat is heel erg belangrijk voor het samenstellen van de selectie en het leiden van de ploeg."

Is de kans daarmee groot dat Ten Hag spoedig bijtekent? "Volgend jaar loopt het contract nog", zei hij, insinuerend dat er nog geen urgentie is om zijn contract te verlengen. De verbintenis van Ten Hag loopt na het seizoen 2021/22 af. "Wij zijn ons aan het richten op de finales, nu de bekerfinale en daarna de finales van het seizoen. We gaan richting de titel en daar moeten we ons op richten. Niet op andere zaken. Dat zijn randzaken, dat komt later."

Zie jij Erik ten Hag naar Eintracht Frankfurt vertrekken?

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
0
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
3
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties