Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Volgende dreun voor Bruma: aanvaller wordt niet ingeschreven voor competitie

Laatste update:

Eerder werd al bekend dat de Turken van de vleugelaanvaller af wilden. Bruma is door PSV verhuurd aan Fenerbahçe, waarbij de Gele Kanaries een verplichte optie tot koop hebben bedongen. Hij keert dus definitief niet terug in Eindhoven, maar de topclub uit Istanbul lijkt echter flink spijt te hebben van de gemaakte deal. Bruma heeft de afgelopen tijd zijn opties bekeken om een transfer te maken. Tot een overstap kwam het echter niet. Hij kon zijn carrière vervolgen in het Midden-Oosten, maar de flankspeler wilde per se in Europa blijven. Dat Fenerbahçe Bruma verplicht moet overnemen zit hen dwars. De club heeft namelijk al drie buitenlandse spelers te veel in de selectie. In de Süper Lig mogen clubs maximaal veertien buitenlandse spelers hebben en Fenerbahçe heeft er zeventien.

Zodoende kregen Bruma's medespelers Mauricio Lemos en Filip Novak ook al te horen dat zij niet worden ingeschreven voor de Turkse competitie. Volgens Fenerbahçe is het niet inschrijven een sportieve keuze. "Allereerst willen we benadrukken dat dit een technische beslissing is en dat er geen negativiteit is over het individuele gedrag van onze spelers bij het nemen van deze technische beslissing", zo luidt het statement van de club.

Bruma kwam dit seizoen tot nu toe 192 minuten in actie voor Fenerbahçe. Trainer Jorge Jesus liet hem twee keer meespelen in het Champions League-tweeluik met Dynamo Kyiv. Nadat de Oekraïners te sterk bleken, kwam Bruma ook twee keer in actie tegen Slovácko. In de Süper Lig kwam de Portugees alleen binnen de lijnen in de wedstrijd tegen Ümraniyespor (3-3). Tot een doelpunt kwam hij nog niet, al verzorgde hij wel de assist bij de 3-0 tegen Slovácko.

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
6
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
8
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
15
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
18
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties