Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Volgende miljardenbod op Engelse topclub staat in de steigers'

Laatste update:

Najafi zou het eigen vermogen plus schuldenpakket van de Engelse grootmacht momenteel op 3,75 miljard dollar - omgerekend 3,5 miljard euro - taxeren. De miljardair wil dat bedrag voor zeventig procent financieren met zijn eigen investeringsmaatschappij, terwijl de overige dertig procent moet komen van financiers uit de Perzische Golf. Tottenham is nu in handen van Joe Lewis, die in 2000 bijna 25 miljoen euro betaalde voor 26 procent van diens aandelen.

Hoewel Lewis en clubvoorzitter Daniel Levy lang geprezen werden vanwege het gehaaide financiële en sportieve beleid, beginnen de kritische noten onder de Tottenham-supporters steeds luider te klinken. De aanhang van de huidige nummer vijf van de Premier League is niet langer tevreden met Champions League-kwalificatie en vindt dat het tijd wordt voor prijzen. Een ander bewind zou daar mogelijk voor kunnen zorgen.

Mocht Najafi Tottenham in handen krijgen, wordt het de derde Premier League-club in korte tijd die een Amerikaanse eigenaar krijgt. Chelsea werd afgelopen jaar al overgenomen door een consortium onder leiding van Todd Boehly, terwijl ook zakenman Bill Foley via zijn investeringsgroep het roer overnam bij Bournemouth. Ook Liverpool en Manchester United staan op de nominatie van eigenaar te wisselen. De emir van Qatar, die ook Paris Saint-Germain bezit, zou een bod op laatstgenoemde overwegen.

Meer nieuws

Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
3
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
16
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
17
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
2
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties