Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Volgende slachtoffer 'Óperación Salida' neemt afscheid van Barcelona

Laatste update:

Demir viel bij zijn laatste officiële duel op 9 december drie minuten in (tegen Bayern München in de Champions League, 3-0 verlies). Wel speelde de groeibriljant eind december nog mee om de Maradona Cup tegen Boca Juniors (1-1, verlies na penalty's). Vriendschappelijke duels tellen niet mee in de bepaling over de optie tot koop. Barcelona had sowieso niet verwacht dat Demir na een paar maanden al bijna op tien duels zou staan, daar hij zou aansluiten bij de selectie van Barcelona B. In de voorbereiding maakte de aanvaller echter een goede indruk op toenmalig trainer Ronald Koeman, die de tiener vervolgens in de eerste competitieduels, ook mede vanwege blessureleed in aanvallend opzicht, een kans gaf.

Demir is na Philippe Coutinho de tweede speler die Barcelona deze transferperiode verlaat. De Braziliaan vertrok op huurbasis naar Aston Villa, dat 65 procent van zijn salaris overneemt, inclusief enkele bonussen en belastingen. Ook kunnen the Villans Coutinho na dit seizoen overnemen voor veertig miljoen euro. Samuel Umtiti, die eveneens op de nominatie stond om te vertrekken, bleef verrassend genoeg wel bij Barcelona. De Franse stopper sloot een deal met de club, waardoor zijn resterende salaris van zijn voormalige contract over drie jaar extra worden uitgesmeerd.

Sport schreef eind december dat Demir na zijn vertrek bij Barcelona onmiddellijk verhuurd of verkocht zal worden door Rapid Wien. Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt, RB Leipzig en Borussia Dortmund hebben naar verluidt interesse. Laatstgenoemde club had afgelopen zomer al belangstelling voor de aanvaller, die toentertijd echter de voorkeur gaf aan een overgang naar Catalonië. Mocht Demir toch bij Rapid Wien blijven, treft hij medio februari Vitesse in de knock-outfase van de Conference League.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties