Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Volgende trainersontslag in Premier League doet record bijzonder dichtbij komen

Laatste update:

Jones werd op 10 november aangesteld bij Southampton en kwam over van Luton Town. Onder het bewind van de Welshman verloren the Saints negen van de veertien wedstrijden in alle competities. Van de vijf overwinningen die Jones wél met Southampton boekte, waren er bovendien twee tegen ploegen uit een lagere divisie. In de vierde ronde van de FA Cup werd Blackpool, dat uitkomt in de Championship, met 2-1 verslagen. In de eveneens vierde ronde van de EFL Cup won Southampton van League One-club Lincoln City met dezelfde cijfers.

In de Premier League leed Southampton onder Jones acht nederlagen, waarvan vier opeenvolgende verliespartijen in eigen huis. In navolging van het ontslag van Jones zijn ook zijn assistenten Chris Cohen en Alan Sheehan uit hun functie ontheven. Een andere assistent, Rubén Sellés, mag wel blijven en is door de club aangesteld als interim-trainer. Zodoende zal Sellés op de bank zitten als Southampton zaterdag 18 februari op bezoek gaat bij Chelsea.

Ondanks een 1-0 voorsprong, dankzij een treffer van Carlos Alcaraz, en een man meer, nadat Mario Lemina binnen het halfuur twee keer geel pakte, verloor Southampton afgelopen zaterdag alsnog van Wolves. De bezoekers kwamen langszij door een eigen goal van Jan Bednarek. Vlak voor tijd maakte João Gomes de 1-2 en bezegelde hij het lot van Jones. Na het laatste fluitsignaal waren er spreekkoren van het thuispubliek te horen tegen Jones. Een week eerder, na het verlies bij Brentford (3-0), stak Jones de hand al in eigen boezem. "Ik zal hier heel eerlijk over zijn: ik heb de spelers in de steek gelaten", zo liet hij toentertijd weten tegen de BBC. Southampton bezet momenteel de laatste plaats in de Premier League, en vergaarde pas vijftien punten uit 22 wedstrijden.

Jones is de negende Premier League-manager die dit seizoen zijn congé krijgt. Eerder konden Scott Parker (AFC Bournemouth), Thomas Tuchel (Chelsea), Bruno Lage (Wolverhampton Wanderers), Steven Gerrard (Aston Villa), Hasenhüttl (Southampton), Frank Lampard (Everton) en Jesse Marsch (Leeds United) ook al op zoek naar een nieuwe werkgever. Het seizoensrecord staat op tien ontslagen managers. Met nog ruim drie maanden te gaan zit de kans er in dat dit verbroken gaat worden.

Premier League
Southampton
1 - 2
Wolverhampton W.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties