Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Volgens mij doet Ten Hag het gewoon om spelers tevreden te houden'

Laatste update:

"Volgens mij is het belangrijk dat je kiest voor een vaste kern en daarin automatismen creëert. Daar heb je het hele seizoen voordeel van", legt de oud-trainer van onder meer FC Twente uit bij FOX Sports. "Ben je in de winning mood, dan is er energie, hebben de spelers lol... Nu krijg je weer gezeur over waarom je mensen wisselt."

Verbeek vindt het opvallend dat Ten Hag aan het begin van een nieuwe voetbaljaargang al denkt aan eventuele belangrijkere wedstrijden: "Het is toch te gek voor woorden dat je nu al rekening moet houden met vermoeidheid? We zijn in augustus, zijn net begonnen. Dan ben je toch niet vermoeid? Het zijn allemaal jonge kerels. Twee of drie wedstrijden in de week moet je dan toch kunnen spelen?"

De analyticus had het logischer gevonden als Ten Hag na een tiental wedstrijden was gaan rouleren, maar vermoedt dat er meer achter de beslissing van de trainer zit: "Volgens mij doet Ten Hag het gewoon om spelers tevreden te houden. Maar het gaat om het resultaat." Ajax ontvangt Standard dinsdagavond in de Johan Cruijff ArenA en heeft na het 2-2 gelijkspel in België genoeg aan een overwinning of remise met weinig doelpunten om door te stoten naar de volgende voorronde van de Champions League.

Ben jij het eens met Gertjan Verbeek?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
23
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties