Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Volwassen PSV buigt na strafschoppen voor Atlético

Laatste update:

Cocu had zijn plannetje klaar, want hij wilde Atlético opvangen met vijf verdedigers en dat lukte in de eerste helft heel aardig. In een aantrekkelijke beginfase was Atlético wel het gevaarlijkst, maar de bezoekers uit Eindhoven hielden stand. In de eerste minuut plukte Jeroen Zoet de bal voor de voeten van Yannick Ferreira Carrasco weg en later keerde de doelman een schot van Antoine Griezmann en belandde een kopbal van Diego Godín op het dak van het doel. PSV groef zich overigens niet in en was zeker na het eerste kwart gelijkwaardig aan de tegenstander. Men kreeg ook enkele kansen.

De mee opgekomen verdediger Héctor Moreno schoot na elf minuten na een voorzet van Jürgen Locadia over en keeper Jan Oblak moest zich na een klein half uur strekken om een voorzet van Marco van Ginkel weg te tikken. Atlético voelde dat het een tandje moest bijzetten, maar verder dan een afstandspoging van Ferreira Carrasco en drie geblokte schoten kwam men in het vervolg van de eerste helft niet meer. PSV kon dan ook met een goed gevoel de kleedkamer van het kolkende Vicente Calderón opzoeken en hoopte in de tweede helft de eerste Europese zege op Atlético ooit te boeken.

Na een klein uur kreeg PSV zijn beste kans van de wedstrijd: Locadia ontving de bal van Andrés Guardado en mikte de bal via de hand van Jan Oblak tegen de paal. Luuk de Jong kon de rebound niet verzilveren. Er leek een treffer in de lucht te hangen, want aan de andere kant was het in het eerste kwartier ook al een paar keer erg spannend geweest. José Giménez kopte bij een hoekschop net naast, Augusto Fernández zette Zoet met een afstandsschot aan het werk en een schot van linksback Filipe Luís werd door de sluitpost weggebokst. De wedstrijd lag volledig open en was dan ook interessant om naar te kijken.

Diego Simeone hoopte met Fernando Torres binnen de lijnen meer te kunnen forceren en de invaller liet zich gelden. Hij liep zich tweemaal stuk op de defensie, zette Zoet aan het werk, vond met een boogballetje het dak van het doel en raakte na 86 minuten via de hand van Zoet nog de paal. De reguliere speeltijd leverde echter geen treffer(s) op en daardoor was een verlenging nodig om een winnaar aan te kunnen wijzen aan de Manzanares. Voor Atlético was het in de eerste helft echter nagenoeg onmogelijk om een gaatje te vinden in de defensie en kwam men niet verder dan een poging van Griezmann.

In de tweede helft van de verlenging werden er geen grote mogelijkheden meer gecreëerd. Invaller Maxime Lestienne loste al vrij gauw een poging, maar die ging ruim over. Bij Atlético lukte er ook vrij weinig meer en zodoende konden de supporters en spelers zich gaan opmaken voor het nemen van penalty's. Marco van Ginkel, Griezmann, Guardado, Gabi, Pröpper, Koke, Jeffrey Bruma, Saúl, Moreno, Torres, Lestienne, Giménez, Santiago Arias en Filipe Luís scoorden, maar invaller Narsingh trapte tegen de lat. Juanfran schoot de gastheer vervolgens naar de laatste acht van de Champions League.

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
7
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
11
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
13
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties