Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Voor de komende tien jaar is hij dé keeper van het Nederlands elftal'

Laatste update:

Hans Kraay junior wil in Goedemorgen Eredivisie van ESPN van Timmer weten wie de komende jaren de doelman van Oranje moet zijn. "Bijlow", is het duidelijke antwoord van de voormalig keeper van onder meer Feyenoord en AZ. "Die heeft alles en ook de toekomst. Hij is in de lucht goed, daar hou jij van, daar heb ik ook over nagedacht. En hij is goed met zijn benen. Het is gewoon een allround keeper en op dit moment ook de beste keeper. Voor de komende tien jaar is hij de keeper van het Nederlands elftal", aldus Timmer, die zelf tot zeven interlands kwam in Oranje.

Henk Timmer vindt Justin Bijlow de doelman van de toekomst bij Oranje.

"Die jongen heeft alles: reacties, persoonlijkheid, hoge ballen, fantastische trap", vervolgt Timmer zijn lofzang op Bijlow. "Dus ik vind: neerzetten en niet meer aan tornen." Marciano Vink vraagt daarna wat in de optiek van Timmer de zwakke punten zijn van Bijlow. "Een zwak puntje, maar dat is ook een beetje pech. Hij had drie of vier keer achter elkaar een kleine blessure. Maar ik vind dat hij allround is en ik zie niet een hele zwakke plek ofzo. Dat is de Nederlands-elftal keeper."

Kraay junior denkt dat Bijlow als enige minpunt heeft dat hij 'overal inkleunt' tijdens wedstrijden. "Verder van de goal vind ik dat hij weleens een situatie verkeerd inschat", voegt Vink daaraan toe. "Bijvoorbeeld met Loïs Openda (bij de 0-1 van Vitesse tegen Feyenoord, red.). Richting randje zestien, dat hij daar nog wel kan verbeteren." Timmer kent in ieder geval geen twijfel meer. "Ik zou op dit moment kiezen voor Justin, en Jasper erachter. Dat zijn twee fantastische keepers." Bijlow heeft het overigens zondag met Feyenoord heel moeilijk tegen AZ, dat door twee benutte strafschoppen halverwege met 2-0 leidt. Daarnaast werd een treffer van de thuisclub geannuleerd wegens buitenspel.

Vind jij Justin Bijlow ook de ideale keeper voor Oranje?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
0
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties