Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Voor evenveel geld als vorig seizoen had Ajax me kunnen vastleggen'

Laatste update:

"Het moest alleen nog even op papier worden gezet, maar Rik van den Boog wilde mij maar een contract voor één jaar aanbieden", vervolgt de Deens international. "Omdat ik een dertiger ben. Hetzelfde gold voor Marko Pantelic." Het doet Rommedahl pijn dat Ajax momenteel niet draait. "Ik ben niet iemand die een lange neus trekt. Hoewel ik niet blij was met mijn vertrek, gun ik iedereen bij Ajax het allerbeste. Vooral de jongens waar ik elke dag mee heb gewerkt en die ik nog steeds veel spreek."

Rommedahl vindt het nog steeds gek dat het tot een vertrek moest komen. „Ik wilde niet verhuizen, besefte dat Ajax in deze crisistijd moest bezuinigen en heb de trainer gezegd dat ik echt niet veel hoefde te verdienen. Voor evenveel geld als afgelopen seizoen had Ajax me nu drie jaar kunnen vastleggen, maar de directie wilde me zelfs geen twee jaar laten tekenen. Dat was jammer, omdat ik voor mijn gevoel van grote waarde was geweest en ook nu belangrijk had kunnen zijn."

De rappe Deen volgt Ajax op de voet. "De laatste twee wedstrijden waren niet echt best." Toch moet daar volgens hem niet al te dramatisch over worden gedaan. "Voor het eerst sinds jaren heeft Ajax zich weer gekwalificeerd voor de Champions League en we staan maar zes punten achter op PSV."

Ajax mist dit seizoen een speler als Dennis Rommedahl

Meer nieuws

De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
5
Tsjechië onthult definitieve EK-selectie: twee Eredivisionisten geselecteerd
0
PSV slaagt in missie: na Tillman blijft ook Saibari langer aan boord
15
'Juventus komt met bod 20 miljoen tekort om Teun Koopmeiners op te pikken'
7
Zaakwaarnemer bevestigt: PSG heeft bod gedaan op mogelijke vervanger van Mbappé
4
Ajax is nog altijd geïnteresseerd in Nederlander die 23,5 miljoen euro kost
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties