Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voor het eerst twee Nederlandse spelers genoemd bij Royal Antwerp

Laatste update:

"Quinten Timber van FC Utrecht wordt ook hier genoemd", verwijst Hannes van Gael van de Gazet van Antwerpen naar de middenvelder die ook al is genoemd bij Ajax en PSV. "Gheysens (Paul Gheysens, eigenaar van Antwerp, red.) kickt op dat soort spelers, die later veel kunnen gaan opbrengen." Frank Dekeyser van Het Laatste Nieuws schuift een andere Nederlander naar voren: "Micky van de Ven. Van Bommel kent hem van Wolfsburg en de verdediging kan wel verjonging gebruiken. De verwachting is dat Marc Overmars niet direct met miljoenen gaat smijten, maar slim investeert."

Dekeyser ziet de in maart aangestelde Overmars voorlopig vooral in de schaduw werken bij Antwerp. "Dat doet hij zonder zich al te veel te profileren, ook intern niet. Hij is vroeg op de club, praat elke dag met de technische staf en de scouting, maar laat hen ook vrij." Een van de eerste wapenfeiten van Overmars is het binnenhalen van Van Bommel. "Hij heeft nog niet veel bewezen als trainer, maar het feit dat Overmars hem naar hier haalt, geeft hem extra krediet", aldus Van Gael. "Overmars heeft sportief gezien een geweldig cv. Als hij in Van Bommel gelooft, dan zullen de fans dat ook doen."

Dominik van Landeghem, woordvoerder van de Federatie van Antwerp Supportersclubs, ziet de komst van Van Bommel ook wel zitten. "Van Bommel had als speler een carrière waar je een boek over kunt schrijven. Als trainer heeft hij nog niet veel bewezen. Maar als Overmars vertrouwen in hem heeft... " Van Landeghem hoopt dat de voormalig Ajax-directeur Antwerp naar de Belgische top kan brengen. "Als je Overmars aantrekt, dan is dat niet om op de automatische piloot door te gaan. De landstitel is voor volgend jaar misschien nog iets te snel, maar het seizoen daarop zeker niet."

Meer nieuws

Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
13
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
2
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties