Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Voor ik het wist, was ik iedere dag 50 euro armer door Messi en Suárez'

Laatste update:

"In het begin probeerde ik een goede sfeer te creëren, dus ik begon te wedden met Lionel Messi en Luis Suárez wie de beste vrije trappen in de training kon nemen", begint de centrale verdediger. "Ik deed het alleen om die twee aan het werk te zien. Voor ik het wist, was ik iedere dag 50 euro armer door Messi en Suárez. En ik dacht: ik betaal gewoon de boodschappen voor deze gasten!"

"Maar de waarheid is: het zijn monsters. Ze leggen de bal neer waar ze maar willen. Fantastische mensen, tovenaars", aldus Mina, die erkent dat hij het zwaar had in zijn eerste halfjaar in Catalonië. "Ik heb veel dingen gedacht, veel slechte dingen. Ik dacht dat het met me gedaan was. Ik voelde me zo slecht en Philippe Coutinho en Paulinho probeerden mij steeds te enthousiasmeren."

"Ik begrijp dat er spectaculaire spelers centraal achterin stonden, maar ik wilde gewoon een minuut hebben om indruk te maken. En dat gebeurde niet. De luttele minuten die ik kreeg, waren slecht. Het voelde bij tijd en wijle alsof alles verkeerd ging. Ik had het gevoel dat ik niets meer goed kon doen. Zelfs bij iedere pass op de training", besluit de 23-jarige stopper.

Verwacht jij dat Yerry Mina deze zomer Barcelona (tijdelijk) gaat verlaten?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
32
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
39
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
38
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties