Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Voor mij is Neymar technisch gezien al de beste speler ter wereld'

Laatste update:

Volgens de oud-spits behoort de 26-jarige linksbuiten tot de absolute wereldtop. "Als je in de wereld rondkijkt, dan zijn Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Neymar de drie spelers die er bovenuit steken. Er zijn geen andere supersterren", vertelt Pelé. "Hij is de absolute sterspeler van Brazilië en hij moet zich daarop voorbereiden. Ik zou zelfs verder gaan: voor mij is hij technisch gezien al de beste speler er wereld. Daar ben ik absoluut van overtuigd."

Neymar staat sinds zijn debuut voor Brazilië in augustus 2010 al op 83 interlands, waarin hij in totaal goed was voor 53 doelpunten. "Hij heeft zijn manier van spelen aangepast in de nationale ploeg, hij moest wel", vervolgt Pelé. "Bij zijn clubs speelde hij altijd op de linkerflank, maar voor Brazilië heeft hij een centrale rol. Hij speelt meer als een traditionele nummer tien. Dat is lastig, maar hij is erin geslaagd zijn spel aan te passen."

Pelé werd zelf driemaal wereldkampioen met de Goddelijke Kanaries en geeft de selectie van bondscoach Tite een gouden tip mee met het oog op het mondiale eindtoernooi van aankomende zomer in Rusland. "Het belangrijkste is dat ze goed georganiseerd zijn als team, want ze hebben niet langer op elke positie de beschikking over drie of vier topspelers. Hetzelfde zou gezegd kunnen worden over Duitsland, dat ook op het collectief steunt. Voorheen lag de nadruk op individuele kwaliteiten, maar dat is veranderd."

Wordt Brazilië aankomende zomer wereldkampioen in Rusland?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties