Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Voor Tottenham Hotspur resteert spacecake en, ahem, De Wallen'

Laatste update:

"Aan inzet ontbrak het niet bij Tottenham, op de volgens velen belangrijkste avond uit de clubgeschiedenis: voor het eerst een halve finale van de Champions League en dat in het prachtige nieuwe stadion", aldus de BBC. "Maar kwaliteit en dreiging ontbrak wel." De omroep is onder de indruk van Matthijs de Ligt, die 'leiderschap dat niet bij zijn leeftijd past' toonde. "Hij organiseerde de defensie van zijn meer ervaren medespelers kundig. En met Frenkie de Jong en Donny van de Beek is dit een ploeg met de klasse en jeugdigheid die past bij de beste tradities van de club."

The Guardian schrijft dat de miraculeuze return tegen Manchester City nog houvast biedt, maar voegt eraan toe dat Tottenham 'iets nodig heeft' waar de ploeg in grote delen van de wedstrijd niet toe in staat leek. "Welke andere conclusie kun je trekken na het eerste halfuur, waarin Ajax vastberaden was om de wereld eraan te herinneren dat zíj het patent op totaalvoetbal hebben?", aldus de Britse kwaliteitskrant. "Op die momenten liet Ajax aan Tottenham zien wat er op het eliteniveau wordt gevraagd, als de kwaliteit plots wordt opgeschroefd en ze de bal rondspelen alsof het een computerspel is."

De grootste krant van Engeland, The Sun, is hard in het oordeel over the Spurs. "Vergeet totaalvoetbal. Dit was totale controle. Tottenham heeft voetballes gekregen", oordeelt men. "Ajax was te slim, te scherp en te moeilijk te doorgronden voor de jochies van Tottenham." De thuisploeg speelde 'naïef en chaotisch'. "In de tweede helft probeerden ze Ajax met fysiek spel onder de duim te krijgen. Maar Ajax, met een gemiddelde leeftijd van 24 jaar, hield vast aan de legendarische principes van de club: meer weten ze ook niet. Het is nog steeds de moeite waard om naar Amsterdam te gaan, voor de spacecake en, ahem, De Wallen."

De manier van verdedigen van De Ligt 'doet denken aan Franz Beckenbauer', terwijl Van de Beek de 'Toni Kroos op wielen' wordt genoemd door de krant. "Opnieuw een exponent van de gevierde jeugdopleiding. Hij krikte zijn transferwaarde op met zijn oogstrelende optreden." De Daily Mail kende geen enkele Ajacied een lager cijfer dan een zes toe; de hoogste cijfers waren voor De Ligt (8) en Van de Beek (8,5). "Is hij echt pas negentien jaar?", vraagt men zich af over De Ligt. "Het summum van kalmte en evenwicht. Hij wordt zeker een van de besten ter wereld. Met Van de Beek wist Tottenham zich geen raad; hij heeft van alles wat."

De Daily Mirror concludeert tot slot dat zowel midfield maestro Frenkie de Jong als De Ligt een ijzersterke wedstrijd speelde. "De Jong had Christian Eriksen, Dele Alli en Victor Wanyama voor zich en kwam bovendrijven. Hij liet andermaal zijn hoe goed hij aan de bal is, trok aan de touwtjes op het middenveld en verzond altijd de juiste pass op het juiste moment." De Ligt vijzelde zijn transferwaarde nog maar eens op, merkt de krant op. "Hij had misschien geluk dat hij tegenover Fernando Llorente stond en niet tegenover Harry Kane of Heung-Min Son, maar hij had wel een antwoord op elke dreiging van Tottenham."

UEFA Champions League
Tottenham Hotspur
0 - 1
Ajax
Gaat Ajax de finale van de Champions League bereiken?

Meer nieuws

Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
33
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
152
Brian Brobbey keert terug op het trainingsveld bij het Nederlands elftal
17
Makkelie heeft eerste EK-duel te pakken en fluit meteen 1 van de topfavorieten
1
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0
'Ajax voorkomt vertrek naar Feyenoord en houdt toptalent binnenboord'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties