Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Voor Zhang is voetballen in Duitsland of Engeland marketingtechnisch beter'

Laatste update:

Knelpunt in de onderhandelingen is volgens De Gelderlander de marktwaarde van Zhang. Zijn management ziet hem als uithangbord van het Chinese voetbal liever in een grotere competitie spelen. "In China wil iedereen alles van hem weten. Maar de Eredivisie is in Azië een kleine afzetmarkt. Voor Yuning is voetballen in Duitsland of Engeland marketingtechnisch en in sponsoring gewoon veel beter", zegt een manager van de spits.

Toch hoopt Vitesse nog op een akkoord met Zhang. De club gokt op een nieuw driejarig contract voor de negentienjarige aanvaller. "En dat neemt tijd in beslag", stelt algemeen directeur Joost de Wit. Overigens zal Zhang komende zomer in ieder geval niet transfervrij vertrekken, want Vitesse gaat hoe dan ook de eenzijdige optie in het contract van de Chinees lichten.

Zie jij Yuning Zhang op termijn in Duitsland of Engeland spelen?

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
1
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
13
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties