Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Voor zijn familie en de mensen om Sergio Padt heen is dit heftig'

Laatste update:

Padt kon zondagavond door de personele bezetting bij de politie niet verhoord worden, moest zodoende op het bureau overnachten en kwam pas maandagmiddag weer buiten. Het heeft, zo zag technisch manager Ron Jans, enorme impact gehad op de goalie en zijn directe omgeving. "Er werd ergens geroepen dat Padt net zo behandeld moet worden als ieder ander, daar ben ik het helemaal mee eens. Maar voor zijn familie en de mensen om hem heen is dit heftig", vertelt Jans in gesprek met De Telegraaf.

Jans zag Padt dan ook nog nooit zo gespannen. "Als je een bekend persoon bent, word je (publiekelijk, red.) aan het kruis genageld. Dat is de consequentie, anders dan wanneer je anoniem bent", vervolgt de technisch manager van de noorderlingen. "Neemt niet weg dat wat hij gedaan heeft echt niet goed is, dat keuren wij af. Of hij verdere consequenties kan verwachten van ons? Nee, door alles wat er al gaande is. Wij zijn in deze bovendien niet de straffende partij. De zaak ligt bij het OM, die is bezig met getuigenissen."

Volgens het Dagblad van het Noorden begon Padt te schelden toen de conducteurs hem een boete wilde geven omdat hij geen geldig vervoersbewijs kon tonen. Bovendien haalde de doelman uit naar een beveiliger, die daarbij zijn horloge verloor. Padt werd uit de trein gezet en meegenomen naar het politiebureau. Padt pakte de trein naar huis omdat hij na het verloren thuisduel met AZ (1-3) gedronken had. "Hij heeft een paar wijntjes gedronken en heeft vervolgens de trein gepakt. Zijn vrouw is met de auto naar huis gegaan", verklaarde algemeen directeur Hans Nijland maandagavond bij Veronica Inside.

Nijland liet zich niet uit over wat én hoeveel Padt had gedronken. "Dat weet ik niet. Ik ben daar niet bij geweest. Het is in ieder geval een feit dat hij gedronken heeft, maar ik weet absoluut niet hoeveel. Dat is de reden dat Padt de trein heeft gepakt. Het schijnt dat hij geen vervoersbewijs had. Toen kwamen er discussies en ellende, met alle gevolgen van dien."

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties