Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vooraanstaand magazine zet twee 'Holländer' in beste Bundesliga-team

Laatste update:

Dost krijgt een plaats in de spits van het vooraanstaande Duitse magazine. De lange aanvaller, afgelopen zaterdag nog goed voor een doelpunt in de gewonnen bekerfinale, kende na de winterstop een geweldige opleving en scoorde daarbij dertien keer in acht wedstrijden. Voor die doelpuntenreeks en erna stond de 26-jarige spits geruime tijd droog, maar Kicker neemt hem toch op in het beste elftal van dit seizoen.

Op de flank is een plaats weggelegd voor Robben. De 31-jarige aanvaller was tot eind april bezig aan formidabel seizoen bij Bayern München. Met 17 doelpunten in 21 wedstrijden was hij hard op weg om -voor het eerst in zijn loopbaan- topscorer te worden in de competitie, maar een blessure gooide roet in het eten. Uiteindelijk troefde de eveneens geblesseerde Alexander Meier hem af. Waar Dost de beker won, pakte Robben de landstitel.

Naast de twee Holländer wordt het team gevuld door Ralf Fährmann (Schalke 04), Jérôme Boateng (Bayern München), Naldo (VfL Wolfsburg), Martin Stranzl (Borussia Mönchengladbach), Gonzalo Castro (Bayer Leverkusen), David Alaba (Bayern München), Kevin De Bruyne (VfL Wolfsburg), Daniel Caligiuri (VfL Wolfsburg) en Max Kruse (Borussia Mönchengladbach).

Bas Dost en Arjen Robben zijn terecht opgenomen in het beste elftal van het seizoen

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties