Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vooral voor de jongens die in hun eerste jaar zitten, is dit leerzaam'

Laatste update:

"Ik heb de nederlaag nog niet helemaal verwerkt, want de wedstrijd had anders moeten eindigen. Maar zulke wedstrijden helpen ons wel te groeien", zegt Allegri. "Vooral voor de jongens die in hun eerste jaar bij Juventus zitten, is dit leerzaam. Die moeten begrijpen hoe het is om voor een topclub te spelen en zó te spelen, dat ze iedere wedstrijd winnen. Verder zei ik gisteren al dat we eigenlijk geen punten verloren hebben, maar er twee gewonnen hebben."

"Eerst moesten we nog twee keer winnen voor de titel en nu hebben we nog maar vier punten nodig", rekent Allegri voor in gesprek met Sky Italia. "Wat me vooral teleurstelde, was dat er tegen ons gescoord werd. In de laatste tien wedstrijden in de Serie A, Coppa Italia en Champions League kregen we er maar één tegen en dat vind ik belangrijk. Want de ploeg met de beste verdediging en beste aanval wint altijd de landstitel."

Hoeveel prijzen pakt Juventus de komende weken, denk je?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
6
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties