Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voorbereiding PSV 2019/20: oefenwedstrijden, programma en transfers

Laatste update:

PSV kwam het afgelopen seizoen net tekort voor het kampioenschap. Na een teleurstellend seizoen zonder prijzen gaat de blik in Eindhoven op de nieuwe voetbaljaargang. De selectie van trainer Mark van Bommel is dinsdag 18 juni begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Compleet was de selectie nog lang niet, want door interlandverplichtingen was een groot deel van de spelersgroep afwezig.

Het is zaak voor PSV om de selectie snel op orde te krijgen. Het nieuwe seizoen begint namelijk vroeg voor de nummer twee van de afgelopen voetbaljaargang. De ploeg van Van Bommel stroomt in de tweede voorronde van de Champions League in en moet in dat kader op 23 juli al aan de bak tegen FC Basel. In dat kader staat PSV op het punt om zich te versterken met de Portugese buitenspeler Bruma, die voor minimaal twaalf miljoen euro overkomt van RB Leipzig.

Op weg naar de belangrijke voorrondes, de Johan Cruijff Schaal en start van de Eredivisie weet Van Bommel nog niet hoe zijn selectie er precies uit zal zien en daar baalt hij van. "Dit is niet wat je wil als trainer. Natuurlijk irriteert het me dat we selectie nu nog niet op orde hebben. Maar het is helaas niet anders. Je hebt te maken met clubs, spelers en zaakwaarnemers. We zijn afhankelijk van anderen", aldus de PSV-trainer op de eerste dag van de voorbereiding.


Programma voorbereiding PSV


Spelers die geen interlandverplichtingen hebben zijn op dinsdag 18 juni begonnen aan hun voorbereiding. Spelers als Jorrit Hendrix, Mauro Júnior, Trent Sainsbury, Matthias Verreth, Sam Lammers, Nick Viergever, Bart Ramselaar, Jordan Teze, Pablo Rosario, Joël Piroe, Luuk Koopmans, Mike van de Meulenhof, Hidde Jurjus, Zakaria Aboukhlal, Dante Rigo, Mohammed Ihattaren en Derrick Luckassen kwamen op 18 juni al in actie op De Herdgang. Ryan Thomas en Lozano trainden nog apart van de groep.

Trainingskamp Verbier: PSV reist op maandag 1 juli naar Verbier in Zwitserland. Het is bekend gebied voor de Nederlandse topclub, want de afgelopen twee seizoenen vond de voorbereiding ook al plaats in het skigebied in de Zwitserse alpen. Tijdens het trainingskamp werkt PSV twee oefenwedstrijden af. Op woensdag 3 juli is in het Stade Saint-Marc om 19.00 uur FC Sion de tegenstander. Vier dagen later, op zondag 7 juli, volgt het oefenduel met OGC Nice (17.00 uur) in het Stade de Copet te Vervey. Op maandag 8 juli keert de selectie terug naar Eindhoven.

Open dag: De PSV FANdag vindt plaats op woensdag 17 juli. Over de precieze invulling van deze dag communiceert de club later nog. Zeker is wel dat de hoofdmacht op de open dag om 20.00 uur een oefenwedstrijd tegen VfL Wolfsburg speelt.


Oefenprogramma PSV




DATUM TEGENSTANDER AFTRAP LOCATIE
3 juli FC Sion 19.00 uur Le Chable
7 juli OGC Nice 17.00 uur Vevey
12 juli Aris Thessaloniki 19.00 uur Oosterhout
17 juli VfL Wolfsburg 19.00 uur Philips Stadion

Champions League


In de tweede voorronde van de Champions League is PSV gekoppeld aan FC Basel. De heenwedstrijd wordt gespeeld op 23 juli in het Philips Stadion. Een week later, op 30 juli, vindt de return in Zwitserland plaats. "Iedereen die het internationale voetbal een beetje volgt, weet dat FC Basel een goede club is. Ze zijn er eigenlijk altijd bij in Europa en overleven ook regelmatig de groepsfase in de Champions League of Europa League. We gaan ons nu verdiepen in het Basel van nu", reageerde Van Bommel, die zich met PSV wil plaatsen voor de groepsfase. "Dat wil zeggen dat we om te beginnen deze eerste horde moeten nemen."

Als de tweede voorronde wordt overleefd, is Club Brugge, Krasnodar, Linz of Medipol Basaksehir de tegenstander in de derde voorronde. Als PSV wordt uitgeschakeld door Basel, dan wacht de derde voorronde van de Europa League.


Johan Cruijff Schaal



Op zaterdag 27 juli vindt de jaarlijkse strijd om de Johan Cruijff Schaal plaats. In eerste instantie zou het duel op zondag 28 juli gespeeld worden, maar in verband met het programma van PSV in de tweede voorronde van de Champions League is de wedstrijd om de Nederlandse Supercup een dag vervroegd. Het duel in de Johan Cruijff ArenA begint om 18.00 uur.


Start Eredivisie


Het Eredivisie-seizoen 2019/20 gaat voor PSV van start met een uitwedstrijd tegen FC Twente op zaterdag 3 augustus om 20.45 uur. De eerste thuiswedstrijd van het seizoen volgt een week later op zaterdag 10 augustus om 20.45 uur tegen ADO Den Haag.

Bekijk hier het complete programma van de Eredivisie.


Transferactiviteit


De bezem gaat deze zomer naar verwachting door de selectie en dus staat technisch manager John de Jong voor een drukke periode. Onder meer Daniel Schwaab (transfervrij), Armando Obispo, Dante Rigo en Maximiliano Romero (verhuurd) vertrokken uit Eindhoven, maar daar zal het niet bij blijven. Angeliño, Steven Bergwijn, Gastón Pereiro en Hirving Lozano staan op de nominatie om verkocht te worden, terwijl spelers als Denzel Dumfries en Luuk de Jong in de belangstelling staan van clubs uit het buitenland.

Inkomende transfers

SPELER VORIGE CLUB TRANSFERSOM CONTRACT
Ibrahim Afellay Clubloos transfervrij 2020
Robbin Ruiter Sunderland transfervrij 2021*

*In het contract is een optie voor nog een seizoen opgenomen

Uitgaande transfers

SPELER NIEUWE CLUB TRANSFERSOM CONTRACT
Aziz Behich Medipol Basaksehir 1 miljoen euro* 2022
Kenneth Paal PEC Zwolle 350.000 euro* 2022
Laros Duarte Sparta Rotterdam onbekend 2022
Maxi Romero Veléz Sarsfield verhuurd 2020
Dante Rigo Sparta Rotterdam verhuurd 2020
Armando Obispo Vitesse verhuurd 2020
Hidde Jurjus De Graafschap verhuurd 2020

*Transfersom is niet bevestigd

Verwacht jij van PSV de groepsfase van de Champions League bereikt?

Meer nieuws

Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
1
Verweij en Driessen breken lans: 'Vreemd dat je zijn naam niet hoort bij Ajax'
2
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
4
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
11
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties