Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Voordat ik bij Ajax begon, kreeg ik best wat aanbiedingen van clubs'

Laatste update:

Younes zelf zegt zich helemaal op zijn plek te voelen bij de club. Hij was al goed voor zeven doelpunten en stevent af op de landstitel met Ajax in zijn eerste jaar. In een interview op de clubwebsite zegt de buitenspeler dat hij vaak op zijn gevoel afgaat als hij een keuze moet maken. "Voordat ik bij Ajax begon, kreeg ik best wat aanbiedingen van clubs. Maar toen ik Frank de Boer ontmoette, voelde het meteen goed", aldus Younes.

"Ik wist dat ik op de goede plek zat. Frank was eerlijk tegen me en dat kon ik erg waarderen. Hij hemelde me niet op, maar was juist realistisch. Hij zei 'Amin, we weten dat je talent hebt, maar je zult keihard moeten werken.' Fijn vond ik dat, want het was eerlijk en oprecht, zonder schone schijn", legt Younes uit. Inmiddels is hij bijna een jaar verder en Younes geeft aan veel respect te hebben voor Ajax en de mentaliteit die er heerst binnen de club.

"Het is bijzonder om tussen zoveel jonge voetballers te spelen. Je wordt elke dag geconfronteerd met fris talent. Dat houdt de boel scherp. Ajax is een eerlijke club, waar eerlijk voetbal wordt gespeeld. Dat past bij me. Ik denk dat je die mentaliteit bij vrij weinig andere clubs terug zal vinden", vermoedt de aanvaller. Hij zegt te hopen dat hij nog geruime tijd bij Ajax kan blijven. "En daar doe ik mijn uiterste best voor. Ajax is bij uitstek de plek om je talenten te ontwikkelen. Dat is zo mooi aan deze club."

Ben jij onder de indruk van Amin Younes, dit seizoen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties