Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Voorheen was ik altijd de sterspeler en nu was ik een 'nobody' binnen Ajax'

Laatste update:

Hetzelfde geldt voor Olsen zelf, die Andersen opriep voor de duels met Servië en Roemenië. In Denemarken was dat geen grote verrassing, omdat de speler al langere tijd te boek staat als één van de grootste talenten van de afgelopen vijftien jaar. "Er leefde de nodige frustratie bij de club dat zijn belofte er niet uitkwam in de wedstrijden", weet de keuzeheer. "Maar het vertrouwen bleef groot en dat kan ik begrijpen. Lucas is snel met de bal, een beetje zoals Brian Laudrup."

In Ekstra Bladet probeert Andersen uit te leggen waarom hij niet in staat was om bij Ajax meteen zijn stempel te drukken. "De overgang was zwaarder dan ik had verwacht", zegt de jongeling. "Voorheen was ik altijd de sterspeler en nu was ik een 'nobody' binnen Ajax. Ik moest met een onervaren jeugdteam spelen in een voor mij nieuwe rol. Het was een lang leerproces. Nu heb ik de speelstijl van Ajax onder de knie en voel ik me goed bij de club en in Amsterdam."

Gaat Lucas Andersen de Europese top halen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties