Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig Ajacied dient zich aan als assistent Knutsen: 'Dat zou kunnen'

Laatste update:

In gesprek met ESPN vertelt Bergdølmo wat meer over Knutsen. "Hij speelt graag 4-3-3. Hij speelt zoals Ajax deed in hun hoogtijdagen." De 54-jarige trainer, die in 2020 en 2021 landskampioen werd met Bodø, wordt door diverse media gelinkt aan Ajax. Bergdølmo denkt echter wel dat Knutsen steun nodig heeft indien hij het avontuur aangaat. "Hij kan het niet alleen, omdat je zoiets nooit in je eentje kunt doen. Hij heeft een fantastisch team om zich heen verzameld, met goede assistenten en een uitstekende mental coach."

Bergdolmo speelde in zijn tijd bij Ajax onder meer samen met Zlatan Ibrahimovic.

Bergdølmo zelf zou Knutsen eventueel willen ondersteunen in de Johan Cruijff ArenA. "Dat zou kunnen. Ik zou mijn voetbalfilosofie, een mix tussen Ajax, Barcelona en Rosenborg graag een keer in België of Nederland laten zien. Bij Ajax zou natuurlijk fantastisch zijn." Als speler won Bergdølmo met Ajax de landstitel (2001/02), KNVB Beker (2001/02) en Nederlandse Supercup (inmiddels Johan Cruijff Schaal, 2003). De 63-voudig international van Noorwegen speelde het liefst als centrumverdediger, maar kon ook op de linkerflank uit de voeten.

Kunstgras-trainer
In Voetbalpraat was clubwatcher Freek Jansen van Voetbal International dinsdagavond nog sceptisch over de kwaliteiten van Knutsen. De journalist noemde de oefenmeester zelfs gekscherend 'de Noorse kunstgras-trainer'. "Hij heeft nog nooit buiten Noorwegen gewerkt en dat moet dan de mogelijke opvolger zijn van Heitinga?", aldus Jansen, die helemaal niet onder de indruk is van de staf van Knutsen. "Daar zitten vijf psychologen, twee ademhalingscoaches en een militair in." Indien Ajax de Noor daadwerkelijk wil overnemen moet er normaal gesproken wel een transfersom op tafel komen. Bij Bodø ligt Knutsen nog tot december 2024 vast.

Is Knutsen de juiste trainer voor Ajax?

Meer nieuws

Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
2
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
0
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
10
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties