Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig Ajacied Kristensen maakt toptransfer naar Premier League

Laatste update:

Kristensen maakte afgelopen seizoen veel indruk bij RB Salzburg. Zowel in de Champions League als in de competitie was hij een vaste waarde. Met Salzburg werd hij kampioen van Oostenrijk en haalde hij voor het eerst in de clubhistorie de knock-outfase van de Champions League. In totaal speelde de Deen 44 wedstrijden voor de Oostenrijkse club, waarin hij bij 18 doelpunten betrokken was. Hij kwam tot het indrukwekkende aantal van tien doelpunten, terwijl hij acht keer een assist gaf.

Leeds United kende een spannend seizoen in de Premier League. The Peacocks wisten zich na promotie twee seizoenen geleden relatief makkelijk te handhaven op het hoogste niveau, maar het afgelopen seizoen had de club uit Yorkshire het vanaf het begin moeilijk. In februari werd de alom geliefde trainer Marcelo Bielsa ontslagen na een reeks verloren duels. De Amerikaan Jesse March nam het stokje van hem over. Hij loodste Leeds United in extremis naar handhaving, door op de laatste speeldag Brentford met 1-2 te verslaan.

Brentford toonde niet zo lang geleden ook nog interesse in Kristensen, maar lijkt nu dus achter het net te vissen. De Deen zal bij zijn vertrek niet de enige zijn die van Oostenrijk naar Engeland afreist. Leeds nam vorige week namelijk ook aanvallende middenvelder Brenden Aaronson over van Salzburg. De 21-jarige Amerikaan vertrekt voor een bedrag van 32 miljoen naar Elland Road.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
7
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
23
Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
6
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
55
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties