Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig Ajacied nog niet uit op Eredivisie-rentree: 'Verwacht geen vertrek'

Laatste update:

"Ik verwacht niet dat ik in de winterstop vertrek bij Go Ahead", vertelt de 22-jarige spits in gesprek met de Stentor. "Mijn vader wil samen met m'n zaakwaarnemer nog wel in gesprek met de club en weet je nooit helemaal hoe het loopt, maar ik heb 't gewoon erg naar m'n zin hier. De sfeer is uitstekend, er zijn geen groepjes en het is een hechte selectie. Niemand wordt buitengesloten. Het voelt heel goed."

Hendriks wil wel stappen zetten in zijn loopbaan en hoopt dat met Go Ahead voor elkaar te kunnen krijgen. De aanvaller gelooft dan ook dat de club ondanks een mindere periode zich kan plaatsen voor de play-offs om promotie: "Daarvan wil ik deel uit maken en daarnaast ben ik bij Go Ahead als spits onomstreden. Dat voelt ook wel lekker."

Vind jij dat Sam Hendriks de kwaliteiten heeft om in de Eredivisie te spelen?

Meer nieuws

Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
8
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
1
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
22
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
14
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
22
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties