Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig Barça-middenvelder zet na zestien jaar punt achter carrière

Laatste update:

Onder leiding van trainer Johan Cruijff maakte het talent uit de eigen jeugdopleiding van Barça destijds zijn debuut in de hoofdmacht van de Catalanen. De la Peña kwam in die jaargang direct tot 31 competitiewedstrijden en speelde het seizoen erop zelfs 33 duels in de Primera División, maar daarna kwam de middenvelder minder aan spelen toe, zodat een overstap naar Lazio in de zomer van 1998.

Via Olympique Marseille, weer Barcelona en nogmaals Lazio kwam de Spanjaard medio 2002 terecht bij Espanyol, waar hij vervolgens negen seizoenen onder contract stond. Donderdag liet De la Peña tegenover diverse Spaanse media in tranen weten dat zijn actieve carrière ten einde is gekomen. Dit jaar speelde de middenvelder tot dusverre, mede door blessureleed, slechts één competitiewedstrijd, tegen Villarreal.

-
Iván de la Peña heeft een mooie loopbaan gehad

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
1
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
30
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
100
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
39
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties