Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig Champions League-winnaar met Chelsea stopt per direct

Laatste update:

"Er is een gezegde 'alle goede dingen komen ten einde', en wat betreft mijn professionele loopbaan is die dag nu aangebroken", schrijft Obi Mikel dinsdag op zijn Instagram-pagina. "Ik kijk met een heel tevreden gevoel terug op de afgelopen twintig jaar. Ik ben gelukkig met de prestaties die ik heb geleverd en de persoon die ik ben geworden. Dit was allemaal niet mogelijk geweest zonder de onvoorwaardelijke hulp van mijn familie, managers, clubs, trainers, ploeggenoten en niet te vergeten de trouwe supporters. Jullie waren er tijdens alle hoogte- en dieptepunten, zelfs toen ik niet aan de verwachtingen voldeed. Hartelijk dank daarvoor", aldus de zeer dankbare Nigeriaan, die onder meer een foto toont waarop hij de Champions League-beker toont aan de Chelsea-fans na de zege op Bayern München in de finale van 2012. Obi Mikel speelde tijdens de eindstrijd van tien jaar geleden de gehele wedstrijd.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Mikel Obi (@mikel_john_obi)

"Dit is geen vaarwel, maar de start van een andere reis", zo benadrukt Obi Mikel. "Een nieuw hoofdstuk in mijn leven begint hier. Ik ben benieuwd naar wat de toekomst mij gaat brengen en ik hoop dat jullie mij zullen vergezellen op deze reis. Nogmaals bedankt." Mikel kwam in zijn loopbaan uit voor Lyn, Chelsea, Tianjin TEDA, Middlesbrough, Trabzonspor, Stoke City en Kuwait SC. De afgezwaaide routinier kwam het langst bij Chelsea: tussen 2006 en 2017. Hij sloot zijn periode in West-Londen af met 372 duels in alle competities. Naast de Champions League veroverde Obi Mikel met Chelsea ook de Europa League, twee Engelse landstitels, viermaal de FA Cup, twee keer de EFL Cup en eenmaal de Community Shield.

Deze dinsdag maakte ook Fabian Delph via Instagram bekend dat hij stopt. De 32-jarige middenvelder zat zonder werkgever na zijn vertrek bij Everton afgelopen zomer. Delph veroverde met Manchester City tweemaal het kampioenschap en eindigde met Engeland op de vierde plaats tijdens het WK van 2018 in Rusland. De ervaren middenvelder kwam via Leeds United en Aston Villa terecht bij Manchester City, al wist hij door blessureleed nooit een vaste plaats te veroveren bij the Citizens. Aan het einde van zijn loopbaan speelde hij dus nog enige tijd voor Everton. Achter zijn naam staan twintig interlands namens de Engelse nationale ploeg.

Meer nieuws

Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
1
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50
Onmisbare kracht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties