Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig doelwit Juventus maakte eigen doelpunt voor bijna twee ton

Laatste update:

Bari was al vrijwel zeker gedegradeerd, maar Lecce streed nog volop voor handhaving. De 26-jarige Masiello, die tegenwoordig voor Atalanta Bergamo uitkomt, werd benaderd door mensen uit de Balkan en gooide het op een akkoordje. Tien minuten voor tijd frommelde hij de bal in zijn eigen doel. Net als acht voormalige ploeggenoten werd Masiello maandag gearresteerd. Onder meer alle negen laatste duels van Bari uit het seizoen 2010/11 worden onderzocht.

In juni schorste de Italiaanse regering als gevolg van de wedstrijdfiksing zeventien spelers, onder wie de voormalig Italiaanse internationals Cristiano Doni en Giuseppe Signori. De regering noemt de arrestaties 'schokkende ontwikkelingen' en zegt schuldige spelers snel te willen straffen. Masiello, die in het verleden nog met een transfer naar Juventus en AS Roma in verband werd gebracht, degradeerde uiteindelijk met Bari naar de Serie B. Masiello maakte vervolgens voor drie miljoen de overstap naar Atalanta.

Bekijk hier het eigen doelpunt van Andrea Masiello:

Meer nieuws

VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
0
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
3
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties