Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Voormalig doelwit van Mislintat en Ajax kan snel naar Man United verkassen'

Laatste update:

United is al langere tijd op zoek naar een vaste nummer 9. Vorig seizoen floreerde Marcus Rashford veelal als spits, terwijl Wout Weghorst vanaf januari een half seizoen de kans kreeg op Old Trafford.

Afgelopen zomer wilde Ten Hag een nieuwe aanvalsleider aantrekken, zodat Rashford dit seizoen vanaf de linkerflank kon opereren. Uiteindelijk viel de keuze op Rasmus Højlund, die voor minimaal 75 miljoen euro werd overgenomen van Atalanta.

Alhoewel de technische staf van United nog steeds perspectief ziet in de twintigjarige Deen, kunnen Ten Hag en co. er niet omheen dat de doelpuntenproductie van Højlund vooralsnog tegenvalt. Met die constatering in het achterhoofd gaat United zich komende januari wederom op de transfermarkt roeren voor een spits.

Zo kwam de club uit bij Guirassy. De twaalfvoudig international van Guinee is bezig aan een indrukwekkend seizoen in de Bundesliga en staat naar verluidt bij meerdere topclubs op de radar. Zo zou ook Atlético Madrid interesse hebben in de diensten van Guirassy.

De 27-jarige aanvaller is zonder twijfel een van de grote sterren van het huidige Bundesliga-seizoen. Guirassy wist al vijftien keer te scoren in tien officiële wedstrijden en moet alleen Harry Kane (achttien goals) voor zich dulden op de topscorerslijst.

Afgelopen zomer had ook Ajax interesse in Guirassy. Sven Mislintat, toenmalig directeur voetbalzaken van de Amsterdammers, had bij Stuttgart al samengewerkt met de topspits in wording en wilde hem graag naar de Johan Cruijff ArenA halen. Guirassy zelf zag deze overstap echter niet zitten.

Meer nieuws

Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
0
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
3
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
0
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
10
Babangida laat in videoboodschap van zich horen na mooie actie Vitesse en Ajax
1
'Naar Ajax? Ik zou het nooit doen als ik hem was. Dat gekkenhuis...'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties