Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig Eredivisie-ster hakt knoop door: 'Ik vertrek deze zomer'

Laatste update:

De Japanner kwam slechts tot zeven wedstrijden in de competitie, waarvan zes als invaller. Zondag maakte hij na 56 minuten tegen Bologna zijn entree als invaller, om vervolgens zijn enige doelpunt van het seizoen te maken. Honda maakte in januari 2014 de overstap van CSKA Moskou naar Milan en speelde sindsdien tachtig duels in de Serie A. Tussen 2008 en 2010 was hij in dienst van VVV-Venlo een van de sterspelers van de Eredivisie.

"Beste AC Milan-supporters: dank jullie wel", schrijft de dertigjarige Honda, die in verband wordt gebracht met de Amerikaanse MLS en met clubs uit Spanje. "Het waren drieënhalf uitdagende jaren, maar daardoor ben ik als persoon gegroeid. Ik ga Milan na dit seizoen verlaten, maar ik zie ernaar uit om jullie binnenkort weer te zien. Misschien niet als speler. Wie weet op welke manier we elkaar weer tegenkomen."

-
Verdiende Keisuke Honda meer speeltijd?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
0
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
7
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
26
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties