Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig Feyenoord- en PSV-spits keert opnieuw terug op oude nest

Laatste update:

Dit heeft Partizan maandag op de officiële website bekendgemaakt. Lazovic stond de afgelopen jaren onder contract bij het Russische Zenit Sint-Petersburg, maar gaat nu dus weer in Servië voetballen. Daar maakte de aanvaller in 2000 ook zijn debuut als profvoetballer. In 2003 volgde een overgang naar Feyenoord, dat Lazovic in het seizoen 2005/06 wel verhuurde aan Bayer Leverkusen en aan zijn ex-club Partizan.

In de zomer van 2006 verkaste Lazovic naar Vitesse; een uitstekend seizoen in Arnhemse dienst (19 competitiedoelpunten in 32 wedstrijden) leverde hem een jaar een transfer op naar PSV. In 2010 maakte de aanvaller de overstap naar Zenit. Lazovic keert nu dus, na zij tijdelijke overgang in 2006, opnieuw terug in Belgrado.

Denk je dat Danko Lazovic zijn carrière afsluit bij Partizan Belgrado?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties