Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig Feyenoord-huurling bijna transfervrij: Romano meldt veel interesse

Laatste update:

Nelson sloot in 2007 aan in de jeugdopleiding van Arsenal en is een echt kind van de club. Toch begeeft de rechtspoot zich nu op een punt in zijn carrière dat hij veel wil spelen om zich verder te ontwikkelen. Volgens Romano kan Nelson zijn carrière vervolgen bij vele Premier League-clubs, terwijl er ook buitenlandse interesse zou zijn. Daily Mail is een stuk specifieker en noemt zelfs één club: Brighton & Hove Albion zou Nelson willen strikken.

Daarnaast zou Nelson volgens journalist Sami Mokbel interesse genieten van clubs uit de Ligue 1, LaLiga en Serie A. Eerder speelde de vleugelflitser al een seizoen op huurbasis in de Bundesliga voor TSG Hoffenheim. Nu zou hij daar een nieuwe competitie aan toe kunnen voegen, aangezien hij door zijn transfervrije status erg aantrekkelijk is. Nelson blijft echter ook met Arsenal in gesprek over een nieuw contract. Voor the Gunners speelde hij tot dusver 63 wedstrijden, waarin hij goed was voor zeven doelpunten en zeven assists.

Vorig seizoen kwam Nelson op huurbasis uit voor Feyenoord. In Rotterdam-Zuid kende de Londenaar een stroeve start, waarna hij zich uiteindelijk toch verzekerde van een basisplaats. Zo begon Nelson ook aan de aftrap van de verloren Conference League-finale tegen AS Roma (1-0). Door zijn werkethos was de rechtspoot een nuttige kracht voor trainer Arne Slot. Uiteindelijk was Nelson in 32 wedstrijden voor Feyenoord goed voor vier doelpunten en zeven assists.

Moet Feyenoord een poging wagen om Reiss Nelson te strikken?

Meer nieuws

Barca-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
0
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
13
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
19
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties