Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig internetsensatie Mastour glijdt verder af en duikt op met vlag

Laatste update:

Mastour tekende op zijn veertiende zijn eerste contract bij AC Milan, dat hem voor 500.000 euro overnam van AC Reggiana. De scouts in Milaan waren gek van hem door videobeelden waarop de Marokkaanse dribbelaar het ene na het andere doelpunt maakte tijdens een jeugdtoernooi. Op zijn vijftiende zat Mastour al op de bank bij het eerste elftal van i Rossoneri, maar tot een debuut kwam het niet. Wel mocht hij op zijn zestiende debuteren voor het nationale team van Marokko.

Vervolgens werd Mastour twee seizoenen op rij uitgeleend. Eerst speelde de Marokkaan een jaar voor Málaga, maar dat bleek geen succes. In het seizoen 2015/16 kwam hij slechts tot één officiële wedstrijd voor de Spaanse club. Daarna dacht men in Nederland dat er een wonder had plaatsgevonden: het supertalent van AC Milan dook op bij PEC Zwolle. Maar ook in Zwolle werd Mastour te licht bevonden. Hij speelde meer duels in de Onder 21 dan in het eerste elftal. Na 6 wedstrijden en slechts 178 minuten voor PEC vertrok Mastour terug naar Milaan.

In de jaren daarna ging het helemaal bergafwaarts met de voormalig internetsensatie. Bij clubs als het Griekse PAS Lamia, Athletic Carpi en Reggina werd hij geen vaste waarde. Nadat zijn contract bij de laatstgenoemde club niet werd verlengd zat Mastour bijna een jaar zonder club. Nu lijkt zijn aftocht compleet en duikt hij op Twitter op met de vlag van Renaissance Zemamra. Op het tweede niveau van Marokko is komend seizoen een gevallen internetster met maar liefst 500.000 volgers op Instagram te vinden. Dat is bijna 65 keer het aantal volgers dat zijn nieuwe club heeft.

Meer nieuws

Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
17
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties