Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig Man United-aankoop van 31,5 miljoen duikt op in Turkije

Laatste update:

Anderson had zich waarschijnlijk een ander verloop van zijn carrière voorgesteld. Hij stond bij Grêmio immers te boek als een groot talent en na anderhalf jaar voor FC Porto te hebben gevoetbald, werd hij in 2007 voor 31,5 miljoen euro opgepikt door Manchester United. In dienst van the Mancunians kwam de Braziliaan tot meer dan honderd competitiewedstrijden en won hij onder meer vier keer de Premier League en één keer de Champions League.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

In het seizoen 2013/14 speelde hij nog even op huurbasis bij Fiorentina, maar in de winter van 2015 tekende Anderson bij Internacional. Hij speelde vijftig wedstrijden voor deze club en kwam ook nog tien maanden op huurbasis uit voor Coritiba. In januari liet Anderson zijn contract in Porto Alegre ontbinden waardoor hij dus transfervrij op zoek kon gaan naar een andere werkgever.

Adana Demirspor, dat getraind wordt door Hakan Kutlu, eindigde vorig seizoen op de veertiende plaats in de 1. Lig. Mavi Simsekler omschrijft Anderson op de officiële website als 'een ster van de wereld' en legde eerder deze zomer liefst negentien andere voetballers vast. Ook onder anderen Batuhan Karadeniz, tweevoudig international van Turkije en gewezen toptalent van Besiktas, zit in de selectie van Demirspor.

Denk jij dat Adana Demirspor komend seizoen gaat promoveren?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties