Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig publiekslieveling van PSV moet Roma extra wapen geven tegen Feyenoord

Laatste update:

Naar verluidt zaten Torino, Olympique Marseille en Villarreal achter de handtekening van Angeliño aan, maar is het Roma dat aan het langste eind trekt. De ex-verdediger van PSV is al persoonlijk rond met de Europa League-tegenstander van Feyenoord, zo klinkt het.

Angeliño staat nog tot medio 2025 onder contract bij RB Leipzig, maar heeft in Duitsland weinig uitzicht op speeltijd. Galatasaray pikte hem afgelopen zomer op huurbasis op, maar ook dat huwelijk lijkt al snel te stranden

Mislukt huwelijk
De Turkse topclub betaalde een huursom van twee miljoen euro en bedong tevens een koopoptie van zes miljoen euro. Indien de verdediger nog één wedstrijd zou spelen zou de koopoptie automatisch worden gelicht.

De 27-jarige wingback, waarvan verwacht werd dat hij de perfecte tandem zou vormen met spits Mauro Icardi, verscheen slechts zeven keer aan de aftrap van een competitieduel. Eén keer kwam hij als invaller binnen de lijnen.

AS Roma wil Angeliño verlossen uit zijn uitzichtloze situatie door hem nog deze winter op huurbasis naar Italië te halen. Het plan is om hem een half jaar te huren met een (eventueel verplichte) optie tot koop.

Publiekslieveling
Angeliño werd in Nederland vooral bekend van zijn periodes bij NAC Breda en PSV. De Bredanaars huurden hem in 2017 van Manchester City, waarna hij een jaar later voor ruim vijf miljoen euro de overstap maakte naar het Philips Stadion.

Angeliño speelde dat seizoen nagenoeg alle wedstrijden in de competitie en de Champions League en groeide, mede door zijn aanvallende speelstijl, uit tot een van de grote publiekslievelingen bij PSV.

Hij eindigde het seizoen 2018/19 met negen assists en een doelpunt en werd mede daardoor verkozen tot Talent van het Jaar in de Eredivisie. City besloot hem daarop middels een terugkoopclausule terug te kopen voor twaalf miljoen euro.

Meer nieuws

Zaakwaarnemer bevestigt: Feyenoord in de markt voor Jeyland Mitchell
0
Domper voor Sparta: club loopt miljoenen mis na afgeketste transfer
2
PSV staat trio niet af voor Olympische Spelen; Ajax moet wel een speler missen
13
Held van Turkije wacht mogelijk schorsing voor kwartfinale tegen Nederland
0
Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0
Mats Wieffer start gesprekken met club uit de Premier League
61

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties