Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig Real-speler was verslaafd: 'Als ik zou doorgaan, zou ik sterven'

Laatste update:

Cicinho kwam bij Real in anderhalf jaar tijd tot drie doelpunten en vier assists in 32 officiële wedstrijden en zegt in een interview met ESPN dat als hij wat meer voor de sport had geleefd, hij er meer uit had kunnen halen. "Ik kan geen één of twee glazen drinken. Ik moet drinken tot ik erbij neerval. Wat ik het meeste heb gedaan in mijn carrière? Drinken."

"Ik ben gewaarschuwd: als ik zo door zou gaan, zou ik eraan sterven. Nadat ik eens achttien caipirinhas (cocktails, red.) en veertien fluitjes had gedronken, kwam ik Jezus tegen en heb ik het licht gezien", aldus Cicinho, die in augustus 2012 in gesprek met Globo Esporte ook al eens op zijn rook- en drankproblemen in ging.

"De roem steeg mij naar het hoofd en ik werd gek. Ik wilde alles hebben wat mijn hartje begeerde. Ik kon zo een bar binnenlopen en zeggen dat die open moest blijven omdat ik dan alles op kon zuipen." Cicinho vertelde dat zijn vrouw Marri hem er doorheen heeft geholpen: "Onze liefde zorgde ervoor dat ik weer van het leven ging houden. Ik realiseerde mij dat ik mijn talent aan het verkwanselen was", sprak de back.

Vond jij Cicinho bij Real Madrid meevallen?

Meer nieuws

Damián van der Vaart mag blijven dromen van doorbraak in Ajax 1
0
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
6
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
1
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
1
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties