Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig speler en scout van Ajax onverwacht op jonge leeftijd overleden

Laatste update:

Van Santen voegde zich in 1974 bij de eerste selectie van Ajax. Hij speelde twee seizoenen voor de club en kwam daarin tot ruim dertig officiële optredens. Van Santen maakte daarna de overstap naar FC Twente en kwam tot twaalf wedstrijden in zijn debuutseizoen voor de Enschedeërs. Het was meteen zijn laatste jaargang als voetballer.

De carrière van Van Santen kwam immers vroegtijdig ten einde vanwege aanhoudend blessureleed. Hij werd na zijn loopbaan scout van Ajax en werd in 2013 lid van de vereniging AFC Ajax. "Wij wensen zijn nabestaanden heel veel sterkte toe met dit verlies. Rust zacht, Henk van Santen", zo schrijft de club.

Meer nieuws

Strootman heeft contact met Eredivisie-club om eventuele transfer te bespreken
5
Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
26
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
44
'FC Barcelona kiest een verrassende naam als opvolger van Xavi'
36
RKC-keeper Etienne Vaessen mag zich mogelijk opmaken voor debuut bij Suriname
2
Na dit moment besloot Ruud van Nistelrooij om te stoppen als voetballer
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties