Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Voormalig speler van Feyenoord en Ajax zet per direct punt achter loopbaan'

Laatste update:

De dertigjarige Sno stopt als profvoetballer omdat hij privé een zware tijd achter de rug heeft en meer tijd wil vrijmaken voor zijn gezin. De reisafstand tussen Amsterdam en Waalwijk speelde ook mee in de beslissing van Sno, waardoor hij niet uitsluit dat hij in de buurt van de hoofdstad nog aan de slag gaat bij een amateurclub. RKC-trainer Peter van den Berg heeft de selectie vrijdagochtend voor de training ingelicht over het besluit van Sno.

Afgelopen winter keerde Sno terug bij RKC Waalwijk, waar hij tweemaal eerder onder contract stond. Daarvoor speelde de middenvelder voor Feyenoord, NAC, Ajax, Celtic, Bristol City, NEC en Westerlo. In 2010 werd hij tijdens de wedstrijd tussen Jong Vitesse/AGOVV getroffen door een hartstilstand, waarna Sno met succes gereanimeerd werd.

Begrijp dat Evander Sno besloten heeft te stoppen met voetballen?

Meer nieuws

'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
2
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
7
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
8
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
27
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties