Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig sterspeler van FC Groningen keert officieel terug in Eredivisie

Laatste update:

NEC-trainer Rogier Meijer was vorige week na het bekerduel met Go Ahead Eagles (2-1 winst) glashelder over zijn transferplannen: er moesten een spits en een aanvallende middenvelder bij, die eventueel ook op de vleugels overweg kon.

Nu is laatstgenoemde vacature in ieder geval ingevuld. Chery tekent tot eind juni in het Goffertstadion, waar hij de naar Hellas Verona vertrekkende Elayis Tavsan opvolgt.

Technisch directeur Carlos Aalbers toont zich zeer verheugd met de komst van de ervaren linkspoot. "Met Tjaronn Chery halen we een speler in huis die direct zijn bijdrage aan het elftal kan leveren. Hij is topfit, speelde gisteren nog de bekerfinale met zijn club en is met zijn schat aan ervaring een absolute meerwaarde. We zijn blij dat we dit mede mogelijk hebben gemaakt en dat hij ons gaat helpen om onze doelstelling te halen", aldus Aalbers op de clubwebsite.

Een Eredivisie-icoon
Chery, die ook in de belangstelling van sc Heerenveen stond, speelde in mei 2015 zijn laatste Eredivisie-wedstrijd. Daarvoor had hij vier seizoenen lang voor creativiteit gezorgd namens ADO Den Haag en FC Groningen.

In het noorden maakte de Surinaams international dusdanig veel indruk, dat Queens Park Rangers hem besloot vast te leggen. De Championship-club betaalde in de zomer van 2015 circa 2,34 miljoen euro voor Chery.

Na twee seizoenen in Engeland volgden avonturen bij het Chinese Guizhou Zhicheng, Kayserispor en Maccabi Haifa. In Israël is Chery sinds 2021 aanvoerder. Chery speelde in het verleden ook nog voor FC Emmen, RBC Roosendaal, SC Cambuur en FC Twente, waar hij zijn jeugdopleiding genoot. De bekerfinale tegen Maccabi Tel Aviv ging woensdag overigens na strafschoppen verloren.

Is Tjaronn Chery een aanwinst voor NEC?

Meer nieuws

Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
0
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
2
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
10
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
3
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties